Kılıçdaroğlu'nun "Erdoğan'ın 3. kez adaylığı konusunu tartışma yapmayacağız" açıklaması /

..

Cumhuriyet Halk Partisi’nde bundan 2 sene önce Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve 10 ARALIK HAREKETİ’ne ve bu ekibin parti politikalarına karşı başlattığı “Parti içi muhalefet” kısa süre içerisinde Türkiye’nin 4 bir yanındaki binlerce kişiye ulaşan CHP DİP DALGA HAREKETİ’nden Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 3. kez Cumhurbaşkanı adayı olması konusunda “Tartışma konusu yapmayacağız, aday olabilir” açıklaması yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert tepki geldi.
Kemal Kılıçdaroğlu’nun daha önce de Anayasa’ya aykırı olan dokunulmazlıkların kaldırılmasına “Evet” oyu verdiğini ve yine Anayasa’ya aykırı şekilde YSK’nin referandumda mühürsüz oyları kabul etmesine müsaade ettiğini hatırlatan CHP DİP DALGA HAREKETİ, Kılıçdaroğlu’nu sert bir dille eleştirerek “Sn. Kemal Kılıçdaroğlu, mühürsüz oylar ve Anayasa dokunulmazlığı sonrasında bu kez de Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda “Anayasaya aykırı” icraat yapmakta kararlı ise buna karşı çıkmak için tüm vatansever, hukuk devletine bağlı avukatları göreve davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yapılan paylaşım parti tabanından da destek gördü.

İşte o paylaşım:

CHP DİP DALGA HAREKETİ Türkiye genelinde CHP örgütleri içerisinde örgütlenirken,bir yandan da Türkiye’yi il il gezerek parti örgütündeki muhalif kadrolar ve taban ile bir araya geliyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"Atatürk’ün partisini iktidara taşıma sorumluluğumuz var"
İletişim Başkanlığı, mart ayında tarihinin rekorunu kırdı
Memleket Partisi'nde genel merkez ve otobüs boşaltıldı
Kadının Statüsü Genel Müdürü görevden alındı
Normalleşme umut verdi ama bir şey çıkmadı