Kilise saldırganı IŞİD’lilerin aracı bulundu!

İstanbul Sarıyer’deki Santa Maria Kilisesi'ne geçen pazar günü gerçekleşen ve bir kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıyı, Tacikistan uyruklu A.K. (24) ve Rusya uyruklu D.T. (37) adlı iki zanlının gerçekleştirdiği belirlendi.

 

İstanbul Sarıyer’deki Santa Maria Kilisesi'ne geçen pazar günü gerçekleşen ve bir kişinin hayatını kaybettiği silahlı saldırıyı, Tacikistan uyruklu A.K. (24) ve Rusya uyruklu D.T. (37) adlı iki zanlının gerçekleştirdiği belirlendi. Zanlılar, saldırıda kullandıkları aracı dikkat çekmemek için Polonya plakalı ve üzerine reklam yapıştırılmış olarak kullanmışlardı.

İSTANBUL EMNİYETİ'NDEN ARAÇ İNCELEMESİ

Beylikdüzü İlçesi’nde plakaları sökülmüş halde bulunan araç, İstanbul Emniyeti'ne bağlı Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından detaylı bir incelemeye tabi tutuldu. Araç, saldırganların olay yerinden kaçarken kullandığı ve daha önce Türkiye’ye getirilmiş olduğu tespit edildi.

SALDIRGANLARIN İZLERİ ORMANLIK ALANDA BULUNDU

Olayın ardından, saldırganlar aracı kullanarak kaçarken silahlarını söküp atmışlardı. Bu silah parçaları, İstanbul Kemerburgaz'da bulunan ormanlık alanda bulundu. Araştırmalar, saldırganların olayın izlerini silmek için aracı terk ettiklerini ve silah parçalarını sakladıklarını ortaya koydu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Meteorolojiden İstanbullulara kötü haver: 17 Mayıs 2024 İstanbul hava tahmini
Cumhurbaşkanlığı'nın 'tasarruf' genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı
İstanbul'da ucuz ev kalmayınca yatırımcılar da Düzce'ye yöneldi
Zam haberlerinin ardı arkası kesilmiyor! O tarihten sonra Coca Cola fiyatları uçacak!
Türkiye'nin milli yiyeceği ama yenmiyor! Dönerin yarım ekmek fiyatı bile şaşırttı