Kilis'te FETÖ soruşturması: Vali ve rektör hala görevde

Cumhuriyet'ten Alican Uldağ'ın haberine göre, Kilis'teki FETÖ soruşturması kapsamında hazırlanan 148 sayfalık iddianame Kilis Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Yürütülen soruşturma kapsamında ifade veren Kilisli İş...

Cumhuriyet'ten Alican Uldağ'ın haberine göre, Kilis'teki FETÖ soruşturması kapsamında hazırlanan 148 sayfalık iddianame Kilis Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Yürütülen soruşturma kapsamında ifade veren Kilisli İş Adamları Derneği Genel Sekreteri Hasan Ayaz; Karaman Valisi olarak görevine devam eden dönemin Kilis Valisi Süleyman Tapsız ve 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç ile Gülen Cemaati'nin “İl İmamı'' Osman Öner'in yer aldığı heyet, Mayıs 2013 tarihinde Pennysilvania'ya gidip Fethullah Gülen'i ziyaret ettiğini söyledi.

GÜLEN'DEN ERDOĞAN'A MESAJ

Hasan Ayaz, ''Vali bizim adamımızdır, hocaefendinin elini öptü'' derken, Ayaz ifadesinde ziyaret sırasında Fethullah Gülen ile Süleyman Tapsız'ın 4-5 saat başbaşa görüştüklerini ve Suriye meselesinde dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a mesaj gönderdiğini söyledi.

GÜLEN, TAKKESİ'Nİ VALİ'YE VERDİ

İddianamede, Vali Tapsız ile Rektör Güvenç'in görüşmede Fethullah Gülen'in arkasında namaz kıldığı ve Gülen'in bu sırada takkesini Vali Tapsız’a verdiği ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Mutfakların Efsanevi İsmi Sonsuza Uğurlandı: Ünlü İş İnsanı Hayatını Kaybetti
İpragaz'ın kurucusu Yücel Kurttepeli hayatını kaybetti
"Temmuzda artış yapılmayacak"
Milli Emlak 400 Tarla ve Arsayı Satışa Çıkardı: Aylık Sigara Parasıyla Tarlanız Olabilir!
ABD'li çip şirketi Nvidia, İsrailli Run:ai'yi satın alacağını duyurdu