Kim Kardashian gibi isimlerin menajerliğini yapan kişi ölü bulundu

Müşterileri arasında Kim Kardashian ve Nicki Minaj gibi ünlüler bulunan ünlü işletme müdürü Angela “Angie” Kukawski, raporlara göre arabasının bagajında ​​ölü bulundu.

 Los Angeles polisi Çarşamba günü yaptığı açıklamada, erkek arkadaşı Jason Barker’ı onu öldürmek suçlamasıyla tutukladıklarını söyledi. “Kukawski’nin 49 yaşındaki erkek arkadaşı Jason Barker cinayet şüphesiyle tutuklandı. Van Nuys hapishanesine yatırıldı ve tutuklanmasından bu yana Los Angeles İlçe Bölge Savcılığı Barker hakkında cinayet suçlamasında bulundu” dedi. Kukawski’nin 22 Aralık’ta kayıp olduğu bildirildi. Açıklamada, “cesedi ertesi gün Simi Vadisi’ndeki Patricia Bulvarı’nın 1500 bloğunda park halinde bulunduğu arabasının bagajında ​​bulundu” ifadeleri yer aldı.

Cinayeti araştıran dedektifler, Bay Barker’ın iddiaya göre Kukawski’yi Sherman Oaks’taki konutlarında öldürdüğünü, onu aracına yerleştirdiğini ve Simi Vadisi’ne gittiğini iddia etti. Kardashianlar, Kukawski’nin “çok özleneceğini” söyledikleri bir açıklama yaptı. “Angela gerçekten en iyisiydi. Her birimizi önemsedi ve imkansız olan şeyleri gerçekleştirdi. Kardashian-Jenner ailesi, People dergisine yaptığı açıklamada, O’nu çok özleyecek ve bu en zor zamanda ailesine ve sevdiklerine en içten taziyelerimizi gönderiyoruz” dedi.

Minaj, eski menajerinin ölümüyle ilgili taziyelerini sosyal medyadan da paylaştı. “Tanıyabileceğin en çalışkan, en güvenilir, en tatlı insan. Bunu hak etmedin Angela. Çocuklarınız için kalbim kırılıyor. Huzur içinde yat.”

Elektrikli otomobil çalışmaları geri dönülemez noktaya geldi: Benzinli araçlara elveda

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

WhatsApp'a Instagram Devrimi: Yeni Özellik Kullanıcıları Heyecanlandırdı!
Google, o hizmetini kapatıyor: Şirket açıklama yaptı!
Google arama, yapay zeka ile güçlendiriliyor: SEO uyumlu yenilikler geliyor!
Manor Lords, çıkışıyla hemen zirveye oturdu! İndirimli fiyatıyla kaçırmayın: 10 Mayıs'a kadar!
İphone kullananlar artık web olmadan da erişebilecek: İşte yeni özellik!