Kim Kardashian yine rahat durmadı

Kim Kardashian göğüsleri ile şov yaptı. Beyaz bikinisi ile denize giren Kardashian, frikik vermekten kurtulamadı.

Bildiğiniz gibi yaz sezonu açıldı ve ünlü isimler birer birer sıcak kumsalların yolunu tuttu. Tabii magazin dünyası da bu ünlü isimleri sobelemenin peşinde. Kameralara ilk takılan isim ise Kim Kardashian oldu. Zaman zaman vermiş olduğu seksi pozlarla adından söz ettirmeyi başaran Kim Kardashian, beyaz bikinisinin kurbanı oldu. Denize girdiğinde göğüslerini tamamen gösteren bikinisi ile oldukça seksi olan 41 yaşındaki yıldız, yine magazin dünyasına malzeme vermekten kaçamadı.

Kalçaları ile gündemden düşmeyen Kim Kardashian bir kez daha sosyal medyanın diline dolandı. 41 yaşında olmasına karşın hala oldukça seksi görünen Kardashian, bu kez plajda objektiflere yakalandı. Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu “Hiçbir zaman dudak dolgusu, yanak dolgusu ve kirpik eklentisi yaptırmadım.” açıklaması yüzünden dalga konusu olan Kim, bembeyaz bir bikini tercih etti.

Denizden çıkarken beyaz bikinisinin ıslanması sayesinde göğüsleri tamamen meydana çıkan güzel isim, bunu dert etmişe benzemiyordu.

Seksi yıldız Instagram hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımlarla da zaman zaman gündeme geliyordu. Ancak bu seferki magazinciler tarafından sobelenmesi sonrasında ortaya çıkan bir görüntü oldu. Son olarak 2017 yılında bikinili kameralara yakalanan Kim Kardashian, selülitleri yüzünden bir hayli eleştirilmişti.

Kripto para soygunları üç ayda 680 milyon dolara mal odlu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Google fotoğraflar'a yeni özellik
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır açıkladı: Batarya ham madde üretimine teşvik geliyor!
Numara taşıma sayısı 180 milyonu geçti!
Artık hava durumunu insanlar değil yapay zeka tahmin edecek!
Tesla'nın insansı robotu, fabrikada görev almaya başladı ve ürünleri yerleştirip kutuları taşıyor