Kim Milyoner Olmak İster'de Galatasaray Efsanesi Fatih Terim ile İlgili Şaşırtıcı Soru!

Kim Milyoner Olmak İster, Türkiye'nin en popüler bilgi yarışmalarından biri olarak, bu hafta ilginç bir soru ile gündeme geldi. Yarışmanın son bölümünde Fatih Terim ile ilgili yöneltilen soru, özellikle Galatasaraylıları bile şaşırttı.

Popüler bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de bu hafta ilginç bir Fatih Terim sorusu yarışmacının karşısına çıktı. Galatasaray'ın 2000 yılında UEFA Kupası'nı kazandığı maç öncesi teknik direktör Fatih Terim'in soyunma odasında yaptığı ünlü motivasyon konuşmasıyla ilgili bir soru yöneltildi.

Soru şu şekildeydi:

"Galatasaray’ın 2000 senesinde UEFA Kupası’nı kazandığı maç öncesinde Fatih Terim’in kayıtlara geçen soyunma odası konuşmasında 'Bam' kelimesini kaç kez kullandığı belirtilmiştir?"

Şıklar ise şu şekildeydi:

A: Bam bam

B: Bam bam bam

C: Bam bam bam bam

D: Bam bam bam bam bam

Yarışmacı, doğru cevabın B şıkkı olduğunu düşünerek "Bam bam bam" yanıtını verdi. Ancak doğru cevap C şıkkı, yani "Bam bam bam bam" olarak belirlendi. Bu, Fatih Terim'in konuşmasında "Bam" kelimesini dört kez tekrarladığı anlamına geliyor.

Doğru cevabın açıklanmasının ardından yarışmacı şaşkınlıkla "Demek ki dört kere söylemiş" dedi. Programın sunucusu Kenan İmirzalioğlu ise esprili bir şekilde, "Evet, öyle bir söylediniz ki üç kez söylediğinize hepimizi ikna ettiniz" diyerek yarışmacının yanıtına esprili bir yorum yaptı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.