Kingsley Coman, Fenerbahçe’nin Teklifini Geri Çevirdi

Fenerbahçe, Kingsley Coman’ın transferi için yaptığı teklifi reddedildi. Bayern Münih’in elden çıkarmak istediği Coman, Fenerbahçe’ye gelmek istemedi. Fenerbahçe, hızlı bir kanat oyuncusu transferi için çalışmalarını sürdürüyor.

Fenerbahçe, gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmek amacıyla Bayern Münih’in yıldız oyuncusu Kingsley Coman’ı transfer etmek istedi ancak Coman, Fenerbahçe’nin teklifini reddetti. Hızlı bir kanat oyuncusu arayışında olan Fenerbahçe, yeni transfer seçenekleri üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Fenerbahçe, gelecek sezon kadrosunu güçlendirme hedefi doğrultusunda transfer etmek istediği Kingsley Coman için yeni bir strateji belirlemek zorunda kaldı. 

Sky DE’nin haberine göre, Fenerbahçe’nin Bayern Münih’te forma giyen 28 yaşındaki Kingsley Coman için yaptığı teklif oyuncu tarafından reddedildi. Coman’ın, Bayern Münih’in elden çıkarmak istediği bir isim olmasına rağmen Fenerbahçe’ye transfer olmaya sıcak bakmadığı öne sürüldü. 

Fenerbahçe’nin hızlı bir kanat oyuncusu transfer etme konusundaki çalışmalarının ise devam ettiği belirtildi. Bayern Münih formasıyla 294 maça çıkan Coman, bu süreçte 63 gol ve 66 asistlik bir performans sergilemişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.