Kiralar O kadar Yüksek ki!: Öğrenci Uçakla Seyahat Ederek Kira Masrafından Kaçıyor!

Calgary'de yaşayan bir öğrenci, Vancouver'daki üniversite eğitimi için sıra dışı bir tasarruf yöntemi keşfetti! Haftada 2 kez uçakla gidip gelerek kira ödememek için akıllı bir strateji kullanan öğrenci, aylık olarak binlerce dolar tasarruf ediyor.

Vancouver'da eğitim alan bir öğrenci, kira ödemek yerine haftada iki kez uçakla gidip gelerek tasarruf ettiğini açıkladı. Calgary'de yaşayan Tim Chen, üniversite derslerine katılmak için haftada iki kez Vancouver'a uçakla seyahat ediyor.

Aylık uçuş masrafının, Vancouver'daki kira ödemekten daha ekonomik olduğunu belirten Chen, gidiş-dönüş biletlerini ortalama 150 dolar (yaklaşık 4 bin 600 TL) fiyatla aldığını ifade etti. Öğrenci, bu şekilde aylık olarak 1200 dolar (yaklaşık 37 bin 200 TL) tasarruf ettiğini dile getirirken, Vancouver'da ise ortalama kira bedelinin 2 bin 100 dolar (yaklaşık 65 bin 100 TL) civarında olduğunu söyledi.

Chen, sadece haftada 2 gün okula gitmesi gerektiğini ve bu yöntemin kira ödemekten daha maliyet açısından avantajlı olduğunu fark ederek tasarruf ettiğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Gantz açıkladı: "Şartlarımızı kabul etmezseniz kabineden çekiliriz"
ABD'nin İsrail'e Silah Sevkiyatı Kararı: Biden'in Refah'a Taahhüdü
Gürcistan Cumhurbaşkanı Zurabişvili, Rus Yasası’nı Veto Etti
Rusya'da İki Bankanın 332,7 Milyon Euro'luk Varlığına El Kondu!
Prens Harry ve Meghan Markle'nin Tartışmalı Nijerya Ziyareti