Kırbaç sahnesine soruşturma başlatılmıştı! Kızıl Goncalar'ın yapım şirketinden açıklama geldi! "Gerç

Fox TV'nin yeni dizisi Kızıl Goncalar, gösterilen fragmanla gündem olmuştu. Yayınlanan kırbaç sahneleri sebebiyle RTÜK tarafınca soruşturma başlatılmış olan dizinin yapımcılarından konuya dair açıklama geldi.

Kızıl Goncalar dizisi ilk bölümüyle gündemde bomba etkisi yarattı. Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrolde olduğu dizi pazartesi akşamları Fox TV'de yayınlanacak. Dizinin ikinci bölüm ön seyretme sahneleri büyük tepki toplamıştı. Gold Film imzalı dizi için yapımcıdan flaş bir açıklama geldi.

Kadrosunda Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş ve Esma Yılmaz gibi adları bulunduran dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin açıklamalarda bulunmuş oldu. Şahin yaptığı açıklamada FOX’ta yayına giren son diziye ilişkin şikayetlerin incelenmekte olduğunu duyurmuştu.

Yayınlanan görüntülerde Meryem'in eşi Naim, zina yapıp bunu eşine itiraf ediyor. Zina yaptığı için eşinden kendisini kırbaçlamasını ve bunu hak ettiğini söylüyor. Meryem'in 'Bunu bana yaptırma' demesi sonrasında gelişen vakalarda Meryem, zina yaptığı için eşini kırbaçlıyor.

Konuya dair dizinin yapım şirketi Gold Film'den yazılı bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada,

“Kızıl Goncalar” adlı dizi filmimize ilişkin olarak birkaç gündür kamuoyunda paylaşılan bazı haksız ve gerçeklerle örtüşmeyen eleştiriler üzerine açık ve net şekilde belirtmek isteriz ki, aktardığımız hikayenin hiçbir gerçek kurum, kuruluş ya da kişiyle bir ilgisi yoktur. Toplumun hiçbir kesimini hedef göstermek, ya da hiçbir inanç ve değeri kötülemek gibi bir gayemiz söz konusu değildir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.