Kırklareli'nde Şiddetli Yağış: Bazı Araçlar Sular Altında Mahsur Kaldı

Kırklareli'de akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış, hayatı olumsuz etkiledi ve bazı araçlar sular altında mahsur kaldı.

Kırklareli'nde akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Bazı araçlar sular altında kalırken, il genelindeki bazı bodrum katları da su baskınına uğradı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıları sonrasında Kırklareli'nde şiddetli yağışlar görüldü. İnönü Caddesi'nde bulunan Bademlik Mahallesi, yağış nedeniyle sular altında kaldı ve sokaklar adeta göle döndü.

Bademlik Mahallesi sakinlerinden biri, "Her yağmurda ben bıktım, 7-8 senede her yağmurda Bademlik sular altında kalıyor. Bütün bodrum, garaj sular altında temele geldi bina yıkılacak. Belediyeden hiçbir çözüm yok" şeklinde sıkıntılarını dile getirdi.

Yollarda seyir halinde olan bazı araçlar ise sular altında kalarak mahsur kaldı. Şiddetli yağış nedeniyle bazı adreslerin bodrum katları da suyla dolup taştı. AFAD ve itfaiye ekipleri, gelen ihbarlar üzerine harekete geçti. Sağanak yağışlar nedeniyle yollar ulaşıma kapandı.

Yağışların devam etmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Meteoroloji’den İstanbul dahil çok sayıda kente sağanak yağış uyarısı
Bilim insanları, insanları dondurup yeniden hayata döndürmenin yolunu buldu!
Biber alırken tatmadan acı olduğunu anlamanın yolu!
Arı ekmeği/perga nedir? Arı ekmeğinin kullanım alanları nelerdir?
Tarihte bugün: 17 Mayıs'ta gerçekleşen bazı önemli olaylar