Kırmızı Oda dizisine Kumru yeniden dönüyor! Durum düşünülenin tam aksi olacak, seyirciler şok içerisinde kalac

TV8 ekranlarının en başarılı yapımlarından biri olan Kırmızı Oda dizisi seyircisine soluksuz bir izleme keyfi sunuyor. Her bölümde farklı bir hikayeye değinene başarılı yapımda dikkatler oyuncuların üzerinde toplanıyor.

Diziye elinde kasap bıçağı ile giriş yapmış olan Kumru karakterine ise Aslıhan Gürbüz hayat veriyordu. Diziden ayrıldıktan sonra ise Kumru karakteri için "Çok uzun yıllardır oyuncuyum ama beni en çok zorlayan karakter Kumru'ydu" sözlerini dile getirmişti. 

Dizinin başrol oyuncusu olan Binnur Kaya ise Kumru karakterinin iyileşmesi için büyük bir çaba sarf etmişti. Kumru ise Doktor Hanım'a her derdini her sıkıntısını anlatmıştı. Çocukluktan başlayan ağır travmalarını anlatan Kumru, izleyenleri ise şok içerisinde bırakmış "Bu nasıl gerçek hayat hikayesi olabilir" sözlerini dedirtmişti.

Diziye Kumru karakteri ise yeniden dönecek ama durum tam tersi olacak. Çünkü Kumru karakterine hikaye olarak çok benzeyen bir isim giriş yapacak. Sevilen oyuncunun hayat hikayesinin benzemesinden dolayı sosyal medya kullanımları konu hakkında, "Kumru yeniden dönüyor demektir bu! Bakalım bize nasıl duygular yaşatacak?" yorumlarına neden oldu.

Melisa Aslı Pamuk'un Kırmızı Oda dizisinde Kumru rüzgarları estireceği düşünülmeye başlandı. Çünkü sevilen oyuncunun karakteri Kumru karakteriyle örtüşen bir biçimde olacak. Geçmişte yaşadığı ağır travmaların nedeniyle Kırmızı Oda dizisine konuk olacak oyuncu, çok beğeni toplayacak. Karaktere girmek için hazırlanan güzel oyuncu dikkatleri kendisinde topladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı