Kırmızı Oda dizisine tepki üzerine tepki çekti! Yayından kaldırılması an meselesi! O ülke o sözleri duyunca çı

TV8 ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Kırmızı Oda'nın son bölümünde gösterilen bir sahne o ülkenin ayağa kalmasına neden oldu. Sahnede geçen sözler ise yayından kaldırılması için binlerce talebin gitmesine neden oldu.

OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği başarılı dizide her bölüm seyircisine kendisini bağlıyor. Yayın hayatına başladığı ilk günden beri hikayeleri ve oyuncularıyla akıllara kazınan başarılı yapımda birbirinden renkli isimler kadroya dahil olmuştu. Diziye son katılan Melisa Aslı Pamuk ise Mitra karakterine hayat veriyordu.

Diziye bomba gibi bir giriş yapan güzel oyuncu dikkatleri üzerine topladı. Vahit'in eski aşkını canlandıracak olan Mitra'nın neler anlatacağı merak konusu olurken Vahit'le aralarındaki bağ ise giderek artıyor. Dizinin 35. bölümünde bir senaryo hatası ise bir ülkenin ayağa kalkmasına neden oldu. Neler oluyor?

Diziye katılan Mitra, babasının evli bir adamken annesiyle tanıştığına ve babasından annesinin vazgeçmek yerine kabullenişini anlatmıştı. İran asıllı olduğu bilinen Mitra'nın bu sözleri ise İran'ı ayağa kaldırdı. Diziye binlerce yorum ve eleştiri yağmaya başladı. Peki, İran neden ayağa kalktı?

İranlılar, ikinci eşin bu kadar kolay ve basitmiş gibi anlatılmasına, ikinci eşin ülkelerinde gayet doğalmış gibi gösterilmesine karşın eleştirilerini peş peşe anlatmaya başladılar. “Bizim için ikinci evlilik yaygın değil yalan demeyin bu bir hakaret. İranlılaraSaygıDuyTv8” gibi birçok yorum alan Kırmızı Oda dizisinin yayından kaldırılması için şikayetlerde başladı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı