Kış Giyimi Fiyatları Uçtu: Vatandaşın Tepkisi 'Bu Kış Giyinmek Zor!'

Enflasyonun artışı, yaşam pahalılığını her alanda etkiliyor. Okul harcamalarının yükselmesiyle birlikte, kışlık giyimdeki fahiş fiyat artışları dikkat çekiyor.

Enflasyonun artması, yaşam pahalılığını her alanda derinden hissettiriyor. Okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin kırtasiye, servis ve yurt ücretlerinde yaşanan fahiş artışlar ailelerin bütçesini zorlamakta. Şimdi de kışlık ihtiyaçlarındaki fiyat artışları, vatandaşları "bu kış giyinmek zor" dedirtmeye başladı.

Hazır giyim sektörü, bu sezon yüksek fiyatlarla kapılarını açtı. Türkiye Gazetesi'nden Kaan Zenginli'nin haberine göre, kışlık kıyafetlerin fiyatları geçen yıla göre iki kat artmış durumda. Mont, kaban ve bot gibi ürünlerde ise fiyat artışları üç katına kadar çıkıyor.

Özellikle markalı ürünlerdeki zamlar dikkat çekiyor. Fiyatlar şöyle: mont ve kabanlar 2.000 liradan 7.000 liraya, kazaklar 1.000 liradan 3.000 liraya, kışlık kadife veya kumaş pantolonlar 1.500 liradan 4.000 liraya, gömlekler 1.000 liradan 2.000 liraya, botlar ise 2.000 liradan 5.000 liraya kadar yükselmiş durumda. Bu duruma tepki gösteren birçok kişi sosyal medyada "bu kış giyinmek zor" şeklinde paylaşımlar yapıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.