Kış Saatine Geçiş Yok! Bakan Bayraktar'dan Açıklama Geldi!

Bakan Bayraktar, AKP grup toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı ve kış saati uygulaması ile ilgili önemli bilgiler verdi. "Bir değişiklik düşünmüyoruz, fakat iller mesai ve okul saatleriyle ilgili uygulamalarını yapabilirler"dedi.

Türkiye’de kış saati uygulamasının devam edip etmeyeceğine dair tartışmalar sürerken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, bu konudaki son durumu aktardı. Avrupa, 29 Eylül 2024 tarihinde yaz saati uygulamasını sonlandırarak kış saatine geçti; fakat Türkiye'de durum hâlâ belirsizliğini koruyor.

2016'DAN BU YANA UYGULAMA YOK

Vatandaşların Tepkisi Artıyor! 2016 yılından beri Türkiye’de kış saati uygulaması bulunmuyor. Bu durum, özellikle sabah erken saatlerde işe giden vatandaşlar arasında eleştirilere neden oldu. Kış saati uygulamasının olmaması, günün erken saatlerinde güneş ışığından yararlanmayı zorlaştırırken, birçok kişi bu konuda rahatsızlık duyuyor.

BAKAN BAYRAKTAR'DAN AÇIKLAMA

Değişiklik Planlanmıyor! Bakan Bayraktar, AKP grup toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı ve kış saati uygulaması ile ilgili önemli bilgiler verdi. "Bir değişiklik düşünmüyoruz, fakat iller mesai ve okul saatleriyle ilgili uygulamalarını yapabilirler" diyen Bayraktar, bu yıl kış saati uygulamasının 2024-2025 döneminde de uygulanmayacağını belirtti.

2024-2025 DÖNEMINDE KIŞ SAATI YOK

Saatler Geri Alınmayacak! Bakan Bayraktar’ın açıklamasına göre, bu sene saatler geri alınmayacak ve kış saati uygulaması hayata geçirilmeyecek. Bu durum, vatandaşların beklentilerini boşa çıkararak, mevcut sistemin devam edeceğine işaret ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.