Kız arkadaşını yol kenarında vuran şahıs intihar etti

Diyarbakır'da çevre yolunda aracını çekip durduran 25 yaşındaki Veysi Çiçek, kavga ettiği kız arkadaşı 25 yaşındaki Dilan K.'yi tabancası ile vurarak ardından da intihara teşebbüs etti ve hastaneye kaldırıldılar.

Diyarbakır'da çevre yolunda aracını park eden 25 yaşındaki Veysi Çiçek, yanındaki kız arkadaşı 25 yaşındaki Dilan K. ile yaşadığı tartışma sonrasında tabancayla ateş ederek intihara kalkıştı. Yaralanan Veysi Çiçek ile Dilan K. hastaneye kaldırıldı. Ancak Veysi Çiçek, hayatını kaybetti. Bu sırada olaya şahit olan H.Ç. adlı şahıs, aracıyla geçerken korna çalıp engel olmaya çalıştığını ancak başarılı olamadığını ifade etti.

Olay, Kayapınar ilçesi çevre yolunda öğleden sonra meydana geldi. Tartışma yaşayan Veysi Çiçek, yanındaki kız arkadaşıyla birlikte seyahat ederken aracını yol kenarına park etti. İkili araçtan inerek tartışmaya devam etti. Bu sırada Veysi Çiçek, yanındaki tabancayı çekerek Dilan K.'yi vurdu. Daha sonra silahı kendisine doğrultup tetiği çekti.

Otomobiliyle seyir halindeyken yaşanan olaya tanık olan H.Ç., 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak bilgi verdi. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi. Dilan K. ve Veysi Çiçek, ilk müdahalenin ardından Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak tedavi gören yaralılardan Veysi Çiçek, hayatını kaybetti. Dilan K.'nin sağlık durumu ise hala kritik.

'KORNA ÇALARAK ENGEL OLMAK İSTEDİM'

Olayın tanığı H.Ç., polise verdiği ifadede, Şanlıurfa'ya gitmekte olduğunu belirterek, "Kadınla erkeğin tartıştığını gördüm. Erkeğin silah çektiğini gördüm ve engel olabilmek için kornaya bastım. Ancak elimden bir şey gelmedi. Aracımı yolun ortasında durdurdum ve bu sırada silah sesi duydum. 112'yi arayarak, ancak tam yeri bilmediğim için başka bir aracı durdurup bulunduğumuz yerin adresini paylaştım," şeklinde ifade verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı: Dev kayalar yolu kapattı
Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Suriyeli Yusuf, Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü ve
Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi