Kız arkadaşıyla gittiği kafede hesabı ödemeyen adama tecavüz ettiler

Hindistan'ta 26 yaşındaki bir adam, flört uygulaması kanalıyla tanıştığı kız arkadaşı ile gittiği kafeteryada hesap sebebiyle çıkan kavga sonucu personeller tarafınca darbedilerek tecavüze uğradı.

Hindistan’ın Doğu Delhi bölgesindeki bir kafede yaşanan olay ülkede gündem yaratmayı başadı. 26 yaşındaki ismi açıklanmayan bir adam flört uygulaması üzerinden tanıştığı kız arkadaşıyla kafeye gittiğini ve hesabı ödeyemediği için kafe çalışanları tarafından darp edildiğini söyledi. 26 yaşındaki adam güvenlik görevlileri tarafından izole bir alana alındığını ifade eden adam cinsel saldırıya uğradığını ve soyulduğunu iddia etti.

FLÖRT UYGULAMASINDA TANIŞMIŞLAR

Mağdur, olay gününde bir flört uygulamasında tanıştığı bir kadınla buluştuğunu ifade ediyor. İkilinin buluşma noktası olan bir metro istasyonunda buluştuktan sonra, kadın kafeteryaya gitmeyi teklif etti ve mağdur kabul etti. Ancak yiyecek faturası geldiğinde, mağdur hesapta bir hata olduğunu düşündü ve bu nedenle kafeteryada bir kavga başladı. Kafeterya yönetimi, durumu çözmek için korumaları çağırdı ve bu korumalar mağdura saldırdı.

TECAVÜZÜ KAYDA ALDILAR

Sonrasında, mağdurun ifadesine göre, şüpheliler tarafınca izole bir alana götürülerek cinsel saldırıya uğradı ve olay sırasında şüpheliler tarafınca cinsel saldırı video kayda alındı. Mağdur, şüphelilerin kendisini şantajla tehdit ettiğini ve vakası kimseye anlatmamasını söylediklerini belirtti.

Dünya Haberleri

İran'da Kadın Cinayetleri: Artan Vakalar Endişe Verici
Namur'da Göstericiler İsrail'e Silah Satışını Protesto Etti
ABD Dışişleri Bakanı: İsrail'in Gazze'deki Sivil Koruma Planı Yetersiz
Rusya Savunma Bakanlığı, Ukrayna'daki Operasyonları Hakkında Açıklama Yaptı
Putin'in Yeni Kabine Atamaları: Rusya'da Hükümet Değişiklikleri