Kız Çocuklarına Taciz Skandalı: Fenomen Gözaltına Alındı!

Eskişehir’de sosyal medya üzerinden canlı yayın yaparak küçük yaştaki kız çocuklarına yönelik müstehcen hareketlerde bulunan Gökben D. (22), polis operasyonuyla gözaltına alındı. Sosyal medyada şahsın tutuklanması için başlatılan kampanyalar geniş yankı uyandırmıştı...

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi’nin yürüttüğü operasyon sonucunda, sosyal medya platformları üzerinden gerçekleştirdiği canlı yayınlarda küçük yaştaki kız çocuklarına müstehcen hareketlerde bulunduğu tespit edilen "Gökben D." adlı şahıs gözaltına alındı.

Gökben D.’ye yönelik sosyal medyada yapılan şikayetler ve başlatılan tutuklama kampanyası, yetkilileri harekete geçirdi. Şahsın, canlı yayın sırasında "şehit oğlu olduğunu söyleyen" bir çocuğa yönelik uygunsuz davranışlarda bulunduğu videolar da kullanıcılar tarafından paylaşılınca olay daha geniş çapta yankı uyandırdı.

GÖZALTINA ALINDI

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı üzerine harekete geçen ekipler, yapılan teknik takip sonucunda Gökben D.'nin adresini tespit etti. Düzenlenen operasyonla şahıs, evinde gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesi alındıktan sonra elleri arkadan kelepçelenen Gökben D., adliyeye sevk edildi.

SOSYAL MEDYADA ÖZÜR MESAJI PAYLAŞTI

Gökben D.’nin, olayların ardından sosyal medya hesaplarından özür dilediği ortaya çıktı. Yayınladığı mesajda, "Gördüğünüz görüntüler için özür dilerim. YouTube'da sergilediğim davranışlar normal hayatımda sergilemediğim şeyler" ifadelerini kullandı. Ayrıca, "şehit oğlu olduğunu söyleyen çocuk" ile ilgili olayın tamamen bir şakadan ibaret olduğunu ve videoların yanlış anlaşıldığını iddia etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.