"Kız kardeşim ve eşi koronavirüse yakalandı, Maske takmayan biriniz bunu yaptınız"

Amerikalı aktris Sharon Stone, sosyal medya hesabından kız kardeşinin koronavirüse yakalandığını duyurdu. Konuyla ilgili videolu bir paylaşım yapan Stone, "Maske takmayan sizlerden biri bunu yaptı" ifadelerini kullandı

Amerikalı aktris Sharon Stone, kız kardeşinin koronavirüse yakalandığını duyurdu. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulunan Stone, "Maske takmayan sizlerden biri bunu yaptı" ifadelerini kullandı.

62 yaşındaki Amerikalı aktris Sharon Stone, hastane odasından paylaştığı fotoğraflarla kız kardeşi Kelly ve eşinin koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Stone, "Lupusu olan kardeşim Kelly, koronavirüse yakalandı. Bu onun hastane odası. Maske takmayan sizlerden biri bunu yaptı" ifadelerini kullandı.

"Onun bağışıklık sistemi yok" diyen oyuncu, "Gittiği tek yer ise eczane... Bulunduğu bölgede semptomlarınız yoksa test yapılmıyor ve sonuçlar için beş gün bekliyorsunuz. Bu odada yalnız kalmayı göze alabiliyor musunuz? Kendiniz ve diğerleri için maske takın. Lütfen!" şeklinde konuştu.

DAHA ÖNCE DE MANEVİ BÜYÜKANNESİ KORONAVİRÜSTEN ÖLMÜŞTÜ

Sharone Stone'un 'manevi büyükanne' dediği Eileen Mitzman, geçtiğimiz aylarda koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetmişti.

Acısını Instagram'dan yayınladığı bir video ile dile getiren Stone, gözyaşlarını tutamamıştı.

Mitzman ile 1990'larda bir etkinlikte tanıştığını söyleyen oyuncu, 'büyükannesi' olmadığı için onu kendisine çok yakın hissettiğini söylemişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.