Kızağa çekilmiş bir özel harekât komiserinin hikayesi: #Öteki

Derin devlet meseleleri sebebiyle kızağa çekilmiş bir özel harekât komiserinin kişilik bölünmesi problemi eşliğinde geçirdiği ilginç değişimi ele alan hikâyede, günümüz olayları da yazarın özgün ve iddialı üslubuyla...

Derin devlet meseleleri sebebiyle kızağa çekilmiş bir özel harekât komiserinin kişilik bölünmesi problemi eşliğinde geçirdiği ilginç değişimi ele alan hikâyede, günümüz olayları da yazarın özgün ve iddialı üslubuyla incelikle işlenmiş vaziyette.

Her sayfasını merakla çevireceğiniz, polisiyeye akıllıca bir cinayetle selam çakan roman, sizleri sürekli şaşırtırken; kendinizi de sorgulamanıza neden olacak türden.

Cemaat yapılanmasının; psikolojik-gerilim tarzındaki bu eserde incelikli bağlantılarla ortaya serilmesi, bir yazarın mantık sınırlarını aşmadan hayal gücünü okuyucuya nasıl yansıtabileceğinin en büyük örneği.

Çokça macera, çokça gizem istiyor; içine biraz da aşk katılsın diyorsanız, tek solukta bitireceğiniz #Öteki tam sizlere göre...

Samsun doğumlu olan genç yazarın ilk kitabı 2015 yılında çıktı. Üsküdar Üniversitesi'nde Sağlık Yönetimi son sınıf öğrencisi olarak eğitimine devam eden Umut Kalaycı İstanbul'da yaşıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

ABC Kitap Haberleri

Her insan öldürür sevdiğini!
Polisiye edebiyat mercek altında
Bülent Arınç’ın yeni kitabı
Nadir Kitap ve kitantik’e erişim engeli
Demirtaş'ın Leylan'ı şimdi D&R raflarında