"Kızıl Goncalar" dizisine yeni oyuncu: Ertuğrul karakterini canlandıracak: Batuhan Gelener kimdir?

“Kızıl Goncalar”ın beşinci bölümü gene bir dizi hareketli olaya sahne olacak. Pazartesi günleri gösterilen dizinin yeni bölümüne Batuhan Gelener konuk oluyor. Gelener, Kızıl Goncalar dizisinde Ertuğrul karakterine yaşam verecek. Peki, Batuhan Gelener kimdir?

"Kızıl Goncalar" dizisine yeni bir isim katıldı. Batuhan Gelener, doktor Levend’in (Özcan Deniz) eski hastası Ertuğrul rolüyle 5. bölümde diziye dahil oluyor. Daha önce GAİN platformunda yayınlanan "Duran" adlı dijital dizinin yanı sıra "Mahkum" ve "Kuruluş Osman" dizilerinde seyirci karşısına çıkan genç yıldız, "Kızıl Goncalar"da da izleyicilerle buluşacak.

BATUHAN GENELER KİMDİR?

Batuhan Gelenler, 1999 yılında İstanbul'da doğan bir sanatçıdır. İstanbul Üniversitesi Konservatuvar Bölümü mezunudur. Tiyatro ile ilgilenen ve sahnede performans sergileyen Gelenler, "Anne Yahut Evde Kimse Yoktur" adlı bir tiyatro oyununda rol almıştır. Profesyonel bir dansçı olan Gelenler, aynı zamanda yüzme ve dans etmeyi çok sevmektedir.

Batuhan Gelenler, müzisyen, söz yazarı ve Youtuber olarak da faaliyet göstermektedir. Kendi söz ve müziğiyle hazırladığı "Gerçeklik" adlı teklisi bulunmaktadır. Ayrıca Youtube platformunda özgün içerikler üreten ve takipçi kitlesi bulunan bir sanatçıdır.

Sanat kariyerine 2018 yılında "Vatanım Sensin" dizisi ile adım atan Batuhan Gelenler, aynı yıl "Hakan: Muhafız" dizisinde de rol almıştır. 2020 yılında "Kimsesizler" dizisinin kadrosunda yer almıştır. Son olarak "Kızıl Goncalar" dizisinde doktor Levend'in eski hastası Ertuğrul karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

HPV aşısı nedir ve ücretsiz HPV aşı başvurusu nasıl yapılır?
MİT'ten çocuklara önemli uyarı: 5 madde sıralandı!
Resmi Gazete’de yayımlandı: Kamuda çok sayıda memur alımı yapılacak!
Türkiye'de 2023 Trafik Kazaları: Ölüm ve Yaralanmalarda Artış!
Candan Kardeşler Hakkında Flaş Gelişme Yaşandı!