Kızıl Goncalar dizisinin sezon finali yapacağı tarih belli oldu

Gold Film'in "Kızıl Goncalar" dizisi, haftanın en popüler yapımları arasında yer alarak seyircinin ilgisini çekmeye devam ediyor ve sezon arası için 20. bölümde mola verecek.

Gold Film'in popüler dizisi "Kızıl Goncalar", izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor ve haftanın en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Ömür Atay'ın bulunduğu ve senaryosunu Necati Şahin'in kaleme aldığı dizi, NOW platformunda seyirciyle buluşuyor ve önümüzdeki sezon için de devam etme planları yapılıyor.

Dizide Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Mert Turak, Hazal Türesan, Sitare Akbaş, Duygu Sarışın ve Şerif Erol gibi deneyimli ve başarılı oyuncular bir araya geliyor. Sezon finalinin ne zaman yapılacağı da belirlendi ve eğer bir değişiklik olmazsa, sezon arası 20. bölümde başlayacak.

Şu an için 9 bölümü yayınlanmış olan dizi, sezon arasına girerken izleyicilerin merakla beklediği gelişmelerle heyecanı artırıyor. Dizinin izleyici kitlesi, karakterlerin ve hikayenin gelişimini takip etmek için sabırsızlanıyor ve yeni bölümleri bekleyişle bekliyor. "Kızıl Goncalar", başarılı kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çekmeye ve izleyicilerin favorisi olmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Taylor Swift ve Kim Kardashian da listede yer alıyor!
Üstsüz Hizmetçilik Yapıyor: Kazandığı Para Dudak Uçuklattı!
Cannes'a gidemeyen ünlü isim kim? Güya Hande Erçel'i kıskanmış!
Arkadaşlık Çeşitleri: Hayatınıza Renk Katan Dostlarınız
18 Mayıs 2024 günlük burç yorumları