Kızılcık Şerbeti sezon finalinde Ömer'in sinir krizi sahnesi sosyal medyada!

Kızılcık Şerbeti dizisinin sezon finalinde yaşananlar seyircileri ekran başına kilitledi. Ünal konağında yaşananlar heyecan ile izlendi! Ekrana kilitleyen Ömer'in yaşadığı sinir krizi anları sosyal medyada büyük yankı uyandırmış oldu.

Türkiye'nin en sevilen dizilerinden Kızılcık Şerbet'in sezon finali izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Özellikle başrol oyuncularından Ömer'in yaşadığı sinir krizi seyirciyi derinden etkiledi..

Kızılcık Şerbeti dizisinin sezon finalinde yaşananlar seyircileri ekran başına kilitledi. Ömer'in yaşadığı sinir krizi anları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı! O anlar sosyal medyada tekrar tekrar izlendi. İzleyiciler ekran başında şok yaşadı! Ünal konağında yaşananlar ağızları açık bıraktı! Sezon finaline giren dizi, resmen ekrana kilitledi! O görüntüler bütün yaz konuşulacak gibi görünüyor!

Dizinin son bölümünde Ömer'in yaşadığı zorluklar ve stres nedeniyle yaşadığı sinir krizi anlatıldı. İzleyicilerin büyük ilgi ve merakla izlediği bu sahnelerde karakterin zorlu mücadelesi gözler önüne serildi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.