Kızılcık Şerbeti: Türk Dizisi Cannes'ta Uluslararası Başarıyı Kutluyor

"Kızılcık Şerbeti" dizisi, dünya çapında büyük başarı elde ederek Cannes'de özel bir kutlama gerçekleştirecek. Yapımcı, senaristler ve oyuncular, 61. MIPTV'de bir araya gelerek uluslararası başarılarını kutlayacak.

Global Agency'nin temsil ettiği "Kızılcık Şerbeti" dizisi, Türk televizyon endüstrisinin uluslararası alandaki başarısını Cannes'da kutlayacak. 61. MIPTV'de düzenlenecek özel gecede, yapımcı, senaristler ve oyuncular, dizinin uluslararası başarısını vurgulayacaklar. Bu etkinlik, Türk yapımı içeriklerin küresel izleyici kitlesi tarafından nasıl benimsendiğini gösterecek ve sektörün uluslararası alandaki varlığını güçlendirecek.

Global Agency'nin temsil ettiği ve Türkiye'den yayınlanan bir dizi olan "Kızılcık Şerbeti", dünya çapında büyük bir başarı elde etti ve bu başarısını Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen 61. MIPTV'de kutlamaya hazırlanıyor.Dizinin yapımcısı Faruk Turgut'un yanı sıra senaristleri Melis Civelek ve Zeynep Gür, başrollerinde yer alan oyuncuları Evrim Alasya, Barış Kılıç, Ceren Karakoç, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Feyza Civelek ve Sibel Taşçıoğlu, Cannes'da gerçekleşecek özel gecede bir araya gelecekler.MIPTV, dünya çapında 120'den fazla büyük uluslararası stüdyo ve dağıtımcının katıldığı prestijli bir televizyon fuarıdır. Kızılcık Şerbeti ekibi, bu etkinlik kapsamında dizinin uluslararası başarısını kutlayacaklar.Dizinin Cannes'daki kutlaması, Türk televizyon endüstrisinin uluslararası alandaki önemini vurgulayacak ve Türk yapımı içeriklerin küresel izleyici kitlesi tarafından nasıl benimsendiğini gösterecek. Bu başarı, Türk televizyon endüstrisinin uluslararası alandaki varlığını ve etkisini daha da güçlendirecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Özel 'yeni anayasa' ile ilgili konuştu: "Çok uzağız"
Ankara'da trafiğe çıkacak olanlar için uyarı: Belirli yollar kapanacak
Selin Şekerci'den Kötü Haber Geldi!
Ex'ten Yine Olmadı! Jennifer Lopez ve Ben Affleck Boşanıyor!
Sosyal medyanın yeni fenomeni güvenlik çıktı! Hırsıza cilve yapan güvenlik viral oldu!