Kızılcık Şerbeti'nde Görülen Çekim Hatası Dikkatlerden Kaçmadı: Pes Dedirten Anlar!

Kızılcık Şerbeti'nin heyecanla beklenen yeni sezonunun ilk bölümü geçtiğimiz akşam ekranlara geldi. Dizi, izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı, ancak bölümün yayınlanmasının ardından dikkat çekici bir detay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Başrollerinde Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün yer aldığı Kızılcık Şerbeti, uzun bir aranın ardından 3. sezonunun ilk bölümüyle ekrana döndü. Yeni sezonun ilk bölümü, birçok heyecan verici gelişmeye ve sürprizlere ev sahipliği yaparken, izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Ancak, bölümde yer alan bir çekim hatası sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

ÇEKİM HATASI SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Dizinin kadrosuna bu sezon Şebnem Bozoklu, Şebnem Dönmez ve Fırat Çelik gibi yeni isimler katıldı. Alev karakterinin trajik ölümü ve Görkem'in hamile olduğu gibi önemli olaylarla sezona hızlı bir giriş yapıldı. Ancak, bu etkileyici sahnelerin yanı sıra, dikkat çeken bir ayrıntı izleyicilerin gözünden kaçmadı. Alev’in Almanya’da doğum yaptığı sahnede, hastane çıkışında Türkçe 'çıkış' tabelası bulunması dikkat çekti.

Bu çekim hatası kısa sürede sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. İzleyiciler, Almanya'da Türkçe tabelaların olabileceği ihtimalini öne sürerken, bazıları ise sahnenin İstanbul’da çekildiğini ve Almanya'ya ait gibi gösterildiğini belirtti. Sosyal medya kullanıcıları, bu hatayı esprili bir şekilde yorumladı ve diziye olan ilgiyi bir kez daha artırdı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.