Kızılcık Şerbeti'nde hesaplaşma vakti! Nursema'nın intikamı izleyicileri ekrana kilitledi

Kızılcık Şerbeti'nin dün akşam gösterilen bölümünde Nursema, kendisini gerdek gecesi camda aşağı atan eşini, her insanın içinde ifşa etti. Ailesiyle yaşadıklarını anlatarak yüzleşen Nursema'nın sahnesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Barış Kılıç, Sibel Taşçıoğlu, Ceren Karakoç ve Settar Tanrıöğen'in başrolünü paylaşmış olduğu Kızılcık Şerbeti dizisi, dün akşam 20. bölümüyle ekrana geldi. İstemeyerek evlendirilmiş olduğu eşi tarafınca gerdek gecesi camdan aşağı atılan Nursema, her insanın içinde hesaplaştı.

NURSEMA HER ŞEYİ BİR BİR İFŞA ETTİ

Kendisini zorla evlendiren ailesini iftara çağıran Nursema, her insanın içinde kocasının kendisini camdan aşağı attığını söyleyerek "Son zamanlar bana yaşattığınız her şey için sonsuz teşekkür ederim. Babacığım, beni evlendirdiğin gün var ya bu ruh hastası beni camdan aşağı attı. Ben iki gün yoğun bakımda kaldım. Beynimde ödem oldu anne. Ve siz o sırada beni bu psikopatla İtalya'da balayında zannediyordunuz.

Bu hanım (kayınvalidesi) benim telefonuma el koydu ve senin attığın mesajları bu hanım cevapladı. Siz beni asla mi merak etmediniz? Benim şahitlerim var. Bu eve geri döndüm şundan dolayı hepinizin gözünün içine baka baka gerçekleri konuşmak için. Şimdi ben bu evden defolup gideceğim. Ben bu manyakla değil aynı evde kalmak bundan sonrasında yan yana bile gelmem. Sanmayın ki sizinle de geleceğim. Asla o eve geri dönmeyeceğim. Siz benim için bittiniz. Senin benzer biçimde bir annem yok benim. Senin benzer biçimde de bir babam yok. Anne sen bana sakın 'kızım' deme. Şimdi hepiniz birbirinizi yiyin. O evdeki huzurun bozulsun anne" dedi.

FATİH, İBRAHİM'E SALDIRDI

Nursema, eşinin yüzüne tükürerek odadan çıkarken öfkeden deliye dönen Fatih de ablasını camdan atan İbrahim'in üstüne atladı. Pembe de kızı hastanedeyken kendisine yalan söyleyen dünürüne hücum etti.

TWITTER'DA GÜNDEM OLDU

Kızılcık Şerbeti dizisindeki yüzleşme sahnesi kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Birçok kullanıcı sahne için "Böyle rezil herifler her insanın içinde ifşa edeceksin", "Çok iyi bir sahne" ve "Haftalardır hepimizin söylemek istediği şeyleri bir bir haykırdı Nursema" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in olaylı gecesi: Gazetecilere tekme tokat saldırdılar
Seren Serengil'in 'hasta yemeği' gündem oldu: Sushi ile iyileşmeye çalıştı
Yaşar Alptekin'den giyimini eleştirenlere cevap: Peygamber Efendimiz yaşasaydı böyle giyinirdi
Mahmut Tuncer estetik yaptırdı
Bir dizi için daha final kararı alındı