Kızılcık Şerbeti’nde şok eden ayrılıklar! Ünlü isimler diziye veda etmeye hazırlanıyor!

Show TV’de seyircinin ilgisini çeken Kızılcık Şerbeti dizisinde iki önemli oyuncunun vedası gündeme bomba gibi düştü. İddialara göre, diziye ikinci sezonda katılan Kaan Taşaner ve üçüncü sezonda gelen Şebnem Dönmez projeden ayrılacak. İşte ayrılığın perde arkası…

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, üçüncü sezonuyla ekrana gelmeye devam ediyor. İddialara göre, ikinci sezonda diziye katılan Kaan Taşaner ve üçüncü sezonda dahil olan Şebnem Dönmez, yakın zamanda projeye veda edecek.

Dizide Sıla Türkoğlu’nun canlandırdığı Doğa karakterinin hayatına giren ve başlangıçta seyircinin beğenisini kazanan Giray (Kaan Taşaner), üçüncü sezonda üvey annesi Heves (Şebnem Dönmez) ile ilişki yaşamaya başlayınca dikkat çekici sahneleriyle tepki toplamaya başlamıştı.

Yeni sezon heyecanını artıran fragman da izleyiciyle buluştu. Oyuncu kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Özge Özacar, Kaan Taşaner ve Rahimcan Kapkap gibi güçlü isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti, 74. bölüm fragmanını yayımladı.

Melis Civelek’in kaleminden çıkan, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği dizinin yeni bölümü, 1 Kasım Cuma günü izleyiciyle buluşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.