Kızılcık Şerbeti’nde Sürpriz Gelişme: Yeni Sezonda 5 Taze Oyuncu

Başarılı dizi Kızılcık Şerbeti, üçüncü sezon çekimleriyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 23 Ağustos'ta ekranlara geri dönecek olan dizinin kadrosuna güçlü isimler katıldı. Yeni sezonda Şebnem Bozoklu, Batuhan Bozkurt Yüzgüleç, Şebnem Dönmez, Servet Pandur ve Fırat Çelik..

Show TV'nin Gold Film imzasını taşıyan sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, üçüncü sezonuyla izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. 23 Ağustos'ta çekimlerine başlanacak olan dizinin yeni sezon kadrosuna beş yeni oyuncu katıldı. Bu güçlü isimler, diziye yeni bir soluk getirecek ve hikayeye farklı dinamikler kazandıracak.

Yeni sezonda Kızılcık Şerbeti kadrosuna dahil olan isimler şöyle sıralanıyor:

Şebnem Bozoklu, İzmir’den gelen ve Kıvılcım’ın (Evrim Alasya) kuzeni olan 'Meri' karakterine hayat verecek. Bu karakter, izleyicilerin Kıvılcım'ın dünyasına dair yeni bir pencere açmasını sağlayacak.

'Kızıl Goncalar' dizisinde Affan karakteriyle adından söz ettiren Batuhan Bozkurt Yüzgüleç ise 'Firaz' karakteriyle Kızılcık Şerbeti kadrosuna katıldı. Yüzgüleç, dizide Nursema (Ceren Karakoç) ile partner olarak izleyici karşısına çıkacak.

Dizinin yeni karakterlerinden biri de Şebnem Dönmez'in canlandıracağı 'Heves' olacak. Heves, Giray’ın (Kaan Taşaner) üvey annesi olarak hikayede yer alacak.

Servet Pandur ise Görkem’in (Özge Özacar) babası Resul’un (Murat Ercanlı) evleneceği kadın 'Hacı Asude' karakterine hayat verecek. Hacı Asude aynı zamanda Firuz'un da annesi olarak izleyici karşısına çıkacak. Firuz, Nursema’nın partneri olarak hikayede önemli bir yer tutacak.

Son olarak, Fırat Çelik diziye yayınevi sahibi 'Cemal' olarak katılıyor. İlk gelen bilgilere göre Cemal karakteri, Kıvılcım’ın hayatına girerek hikayede önemli bir rol üstlenecek.

Bu yeni oyuncu kadrosu ve heyecan verici karakterlerle, Kızılcık Şerbeti üçüncü sezonda izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam edecek.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.