Kızılcık Şerbeti'nde Veda Şoku! İki Başarılı Oyuncu Diziden Ayrılıyor

Kızılcık Şerbeti dizisinde peş peşe vedalar yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde sette astım krizi geçiren ve psikolojik olarak zorlandığını dile getiren Müjde Uzman, diziye veda eden ilk isim oldu.

Kızılcık Şerbeti'nde Veda Dalgası: Yiğit Kirazcı, Serkan Tınmaz, Müjde Uzman ve Selin Türkmen Diziden Ayrılıyor!

Kızılcık Şerbeti'nde yeni sezon öncesi adeta bir veda dalgası yaşanıyor. Dizinin sevilen oyuncularından Yiğit Kirazcı ve Serkan Tınmaz'ın ardından Müjde Uzman ve Selin Türkmen de kadroya veda eden isimler arasında yer aldı.

Geçtiğimiz günlerde sette astım krizi geçiren ve psikolojik olarak zorlandığını dile getiren Müjde Uzman, dizinin hikayesinde de yansıtılarak yurt dışına gitme kararı alarak diziden ayrılıyor. Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından kaleme alınan dizide Alev karakterini canlandıran Uzman'ın vedası izleyicileri üzecek gibi görünüyor.

Dizideki bir diğer veda ise Çimen karakterini canlandıran genç oyuncu Selin Türkmen'den geldi. Türkmen'in de yeni sezonda dizide yer almayacağı öğrenildi.

Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonunda bu kadar önemli karakterlerin yokluğu hikayeyi nasıl etkileyecek merak konusu. Dizinin yapımcılarından konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.