Kızılcık Şerbeti'ndeki sahne ortalığı karıştırdı!

Dün akşam yayınlanan Kızılcık Şerbetin dizisinin son bölümünde, Abdullah ve Alev'in arasındaki sahne dikkat çekti. Abdullah'ın yasak aşkıyla barışması seyircinin tepkisine neden oldu.

Dün akşam ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümü, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Sibel Taşçıoğlu, Evrim Alasya ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi ünlü isimlerin başrollerinde yer aldığı bir sahneyle oldukça konuşuldu. Bölümde, Abdullah ve Alev'in ilişkisinin devam ettiği ortaya çıktı ve bu gelişme izleyiciler arasında büyük yankı uyandırdı.

'BU SAÇMALIĞA BİR SORUN VERİN'


Abdullah, Pembe'nin merdivenlerde düşmesinde Alev'in payının olduğuna inanarak ilişkisini bitirmişti. Ancak, beklenmedik bir şekilde eşine ve ailesine geri dönerek özür dileyen Abdullah, izleyicileri ters köşeye yatırdı. Bölüm sonunda ise Abdullah'ın Alev için bir ev tuttuğu ve ilişkilerinin devam ettiği ortaya çıktı.

Bu gelişmenin ardından, evde ayrı odaların hazırlanmasıyla Alev'in ikiz bebeklere hamile olduğu iddiaları ortaya atıldı. Ancak, Abdullah ile Alev'in barışması, dizinin takipçileri arasında sosyal medyada tartışmalara yol açtı. Birçok izleyici, bu durumu "metres ilişkisinin normalleştirilmesi" olarak yorumladı ve "Bu saçmalığa bir son verin" gibi tepkilerini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Cannes'da Türk Güzeli! Pınar Deniz İddialı Elbisesiyle Göz Kamaştırdı
Survivor'ın eski yarışmacısı Hakan Hatipoğlu'ndan hayranlarını endişelendiren haber
Fatih Ürek'in 5 katlı malikanesi: Evi boyatmak için istenen para ağızları açık bıraktı
Dizi oyuncuları birbirine girdi: 'Cannes'da çıplaklık' tartışması
Ece Erken, arkadaşı ve eski eşinin fotoğrafını görünce sert konuştu: Alıştım şerefsizlere