Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan 3 oyuncudan veda mesajı

Gold Film imzalı Show TV'nin reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti dizisinden 4 oyuncu ayrılıyor. Dizinin Umut’u Serkan Tınmaz “Müthiş şeyler yaşadık ve hepsini beraber yaptık.. Herkese teşekkürler… Umutla…” dedi.

Kızılcık Şerbeti dizisi bu akşam tansiyonu yüksek bir bölümle sezon finali yapacak. Gold Film imzalı diziden Serkan TınmazYiğit KirazcıMüjde Uzman ve Selin Türkmen ayrılıyor. Dört oyuncudan 3’ü veda mesajı yayınladı. Dizinin Umut’u Serkan Tınmaz "Müthiş şeyler yaşadık ve hepsini beraber yaptık.. Herkese teşekkürler… Umutla…" dedi.

Dizinin Rüzgâr’ı Yiğit Kirazcı bu yaz Letterbox programının yerli versiyonunu sunacak. Haftanın beş günü BBC’nin sevilen yarışma formatı Letterbox’ı sunacak olan Kirazcı, tatil moduna girdiğini belirtti ve "Rüzgar’ın bir sezonluk macerası ve misafir olduğu bu güzel hikayenin sonuna geldik. :) Acısıyla tatlısıyla yoğun ama bir o kadar da harika bir sezon geçirdik. Rüzgar, seni seviyorum dostum, yapmak istediğim ve istemediğim şeyleri anlamama yardımcı olduğun için teşekkür ederim. ❤️ Herkesten ve her yerden sevgi ve samimiyet dolu mesajlar alıyorum. Rüzgar’ı bu kadar sevmeniz beni daha da mutlu ediyor, hepinize her şey için çok teşekkür ederim. Bir sonraki maceramıza kadar hoşçakalın efendim" mesajını yayınladı.

Dizinin Çimen’i Selin Türkmende  yarım bıraktığı Hukuk fakültesine döneceğini ifade etti ve şu veda yazısını yayınladı: "Vedalardan pek hoşlanmasamda bu yazıyı hem size, hem de kendime borç bildim.  Dolu dolu 2 sezon geçirdik, sizinle güldük, sizinle ağladık… Bu yolculukta bana hep destek olan yapımcımıza, yönetmenlerimize, senaristlerimize, ekip arkadaşlarımıza ve bizim yanımızda olup bizi bir saniye bile yalnız hissettirmeyen izleyicilerimize çok teşekkür ediyorum. Hoşçakal Kızılcık Şerbeti… Hoşça kal Çimen, sizi çok seviyorum…"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.