Kızılcık Şerbeti'ne Azra geliyor: Ünlü oyuncu kadroya dahil oluyor

Bu sezonun en çok izlenen dizisi olan, Gold Film imzalı “Kızılcık Şerbeti”ne ünlü bir oyuncu daha katılıyor. Oyunculuğun yanında sunuculuğuyla da tanınan Sema Öztürk, yapımın kadrosuna dahil oluyor.

Ekranların fenomen dizisi "Kızılcık Şerbeti", her cuma reyting zirvesindeki yerini korumaya devam ediyor. Dizinin 48. Bölümü, AB grubunda 12.09, ABC1’de 10.96 ve Total’de de 9.04 reytingle cuma akşamına gene damga vurdu. Bu başarısının yanında sosyal medyanın da zirvesinde yer alan diziye bir hikaye daha ekleniyor.

DİZİYE 'AZRA' GELİYOR

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; ünlü oyuncu ve sunucu Sema Öztürk, dizinin kadrosuna dahil oluyor. Öztürk, Kızılcık Şerbeti'nde "Azra" rolüne hayat verecek.

Azra’nın Rahimcan Kapkap’ın yaşam verdiği Metehan karakteriyle ilgili olacağı konuşuluyor.


SEMA ÖZTÜRK KİMDİR?

Sema Öztürk, Türk bir oyuncudur. Kendisi, 8 Ağustos 1985 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde eğitim almıştır.

Sema Öztürk, oyunculuk kariyerine tiyatro sahnesinde başlamıştır. Birçok önemli tiyatro oyununda rol almış ve performansıyla izleyicilerin takdirini kazanmıştır. Sahne deneyimlerinin yanı sıra, televizyon ve sinema projelerinde de yer almıştır.

Televizyon dünyasında Sema Öztürk, birçok popüler dizi ve programda rol almıştır. "Dila Hanım", "Kara Para Aşk", "Güneşi Beklerken" gibi önemli yapımlarda karakterleri canlandırmıştır. Performansı ve oyunculuk yeteneği sayesinde televizyon izleyicileri tarafından tanınmış ve sevilmiştir.

Sinema dünyasında da başarılı bir kariyere sahip olan Sema Öztürk, birçok önemli filmde rol almıştır. "Pek Yakında", "Dedemin Fişi", "Babamın Ceketi" gibi yapımlarda kendini göstermiştir. Farklı karakterleri başarıyla canlandırabilen bir oyuncu olarak, sinema eleştirmenleri ve izleyiciler tarafından da takdir edilmiştir.

Sema Öztürk'ün oyunculuk yeteneği kadar güzelliği de dikkat çekmektedir. Kendisi, doğal bir güzelliğe sahip olup, zarif ve etkileyici bir duruşa sahiptir. Bu özellikleriyle birçok derginin kapaklarına ve reklam kampanyalarına konu olmuştur.

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra Sema Öztürk, sosyal sorumluluk projelerinde de aktif olarak yer almaktadır. Birçok hayır kurumuna destek veren ve farkındalık yaratmaya çalışan oyuncu, toplumsal konulara duyarlılığıyla da bilinmektedir.

Sema Öztürk, hem sahne performansıyla hem de televizyon ve sinema projelerindeki başarısıyla Türk oyunculuk dünyasında önemli bir yer edinmiştir. Kendisi, yetenekli ve çalışkan bir oyuncu olarak, gelecekte de başarılı projelerde yer almaya devam edeceğine şüphe yoktur. Oyunculuğuyla izleyicileri etkileyen Sema Öztürk, Türk sinema ve televizyon endüstrisine değerli katkılar sunmaktadır.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Arkadaşlık Çeşitleri: Hayatınıza Renk Katan Dostlarınız
18 Mayıs 2024 günlük burç yorumları
Ünlü Modacı Evde Ölü Bulundu! Ölüm Nedeni Gizemini Koruyor
Hafta sonu planı yapanlara Meteoroloji uyarısı
Ümit Erdim ile Seda Erdim ayrıldı! Resmen boşandılar!