Kızılcık Şerbeti'nin 20. bölüm fragmanı yayınlandı! Nursema, tüm gerçekleri itiraf ediyor

Kızılcık Şerbeti'nn cuma akşamı yayınlanacak olan 20. bölüm fragmanı gösterildi. Eşi tarafınca gerdek gecesinde camdan aşağı atılan Nursema, ailesine tüm gerçekleri konu alıyor. Kısa sürede Twitter'da gündem olan fragman için "Kesin rüyadır" yorumu yapılınca başrol oyuncusu Ceren Karakoç'ta cevap gecikmedi. Fragmanın rüya olmadığını söyleyen Karakoç, "Bu fragmanda gördüğünüz her şey gerçektir" ifa

Başrollerini Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Barış Kılıç ve Settar Tanrıöğen'in paylaşmış olduğu Kızılcık Şerbeti dizisinin 24 Mart Cuma akşamı yayınlanacak olan 20. bölüm fragmanı gösterildi. Heyecanlı anların yaşandığı dizide Nursema, gerdek gecesi yaşananları ailesine konu alıyor.

NURSEMA GERÇEKLERİ ANLATIYOR

RTÜK tarafınca araştırma başlatılan dizinin 19. bölümünde istemediği İbrahim'le zorla evlendirilen Nursema, gerdek gecesi korkulu bir vaka yaşadı. "Soyun lan" diye bağıran İbrahim'den korkan Nursema ağlayarak cama koştu. "Gel lan buraya" diyen İbrahim ise Nursema'yı aşağıya itti. Günlerce hastanede yatan Nursema'nın durumu ise ailesinden gizlendi. Dizinin yeni bölüm fragmanında ise Nursema, iki ailenin buluşmuş olduğu gecede her şeyi itiraf ediyor.

İKİ AİLE BİRBİRİNE GİRİYOR

Zorla evlendirilen Nursema, iki ailenin buluşmuş olduğu akşamda "Canım anneciğim, canım babacığım. Bu ruh hastası beni camdan aşağı attı. Senin benzer biçimde bir annem yok benim. Senin benzer biçimde de bir babam yok. Şimdi hepiniz birbirinizi yiyin. O evimizdeki huzurun bozulsun anne biraz" diyor. Duydukları karşısında şaşkına dönen Fatih, İbrahim'e saldırırken iki aile içinde gerginlik çıkıyor.

CEREN KARAKOÇ: BU FRAGMANDAKİ HER ŞEY GERÇEKTİR

Kısa sürede Twitter'da trend olan fragman için "Kesin rüyadır" ve "Bu görüntüler gerçek çıkmayacak" yorumları yapılmış oldu. Dizide Nursema'yı oynayan Ceren Karakoç ise yorumların peşinden Instagram hesabından fragmanı yayınlayarak "Bu fragmanda gördüğünüz her şey gerçektir. Rüya değildir" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in olaylı gecesi: Gazetecilere tekme tokat saldırdılar
Seren Serengil'in 'hasta yemeği' gündem oldu: Sushi ile iyileşmeye çalıştı
Yaşar Alptekin'den giyimini eleştirenlere cevap: Peygamber Efendimiz yaşasaydı böyle giyinirdi
Mahmut Tuncer estetik yaptırdı
Bir dizi için daha final kararı alındı