Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman yeni dizisi için imaj değiştirdi!

Müjde Uzman, Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakteriyle izleyicileri üzdükten sonra, Aşk Evlilik Boşanma adlı yeni dizisiyle geri dönüyor. "Gaye" karakterine hayat verecek olan Uzman, imajında yaptığı değişiklikle dikkat çekti.

Müjde Uzman, Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterine hayat vermesinin ardından, yeni bir projeyle seyircilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin 3. sezonunun ilk bölümünde ölerek izleyicilerini üzen Uzman, şimdi Aşk Evlilik Boşanma adındaki diziyle yeniden ekranlarda olacak. 

Yeni projesi için imajını değiştiren Uzman, canlandıracağı "Gaye" karakterine uygun bir görünüm elde etti. Oyuncu, yeni imajını sosyal medya hesabında "Selam ben Gaye" mesajıyla paylaşarak takipçileriyle buluşturdu. 

MÜJDE UZMAN KİMDİR?

Müjde Uzman, Türk dizi ve sinema oyuncusudur. 1979 yılında İstanbul'da doğmuştur. Uzman, 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerine tiyatro ile başlayan Uzman, birçok dizi ve filmde rol almıştır. 

Kariyerinde öne çıkan projeler arasında Kızılcık Şerbeti, Çocuklar Duymasın, Medcezir ve Kurtlar Vadisi gibi diziler yer almaktadır. Uzman, karakterlerine getirdiği derinlik ve performansıyla tanınmakta olup, Türk televizyon dünyasında sevilen bir isim haline gelmiştir. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.