Kızılcık Şerbeti’nin Alev’i Müjde Uzman’dan eleştirilere tepki!

Gazeteci Özlem Gürses’in YouTube programında, ‘Kızılcık Şerbeti’ yapımcısı Faruk Turgut, Müjde Uzman’ın projeden ayrılmasına dair açıklamalarda bulundu. Uzman, sosyal medya eleştirilerine yanıt vererek, ruhsal zorluklar yaşadığını ve tükenmişlik sendromu geçirdiğini belirtti.

Gazeteci Özlem Gürses’in YouTube programına konuk olan ‘Kızılcık Şerbeti’ yapımcısı Faruk Turgut, dizide ‘Alev’ karakterini canlandıran Müjde Uzman’ın projeden ayrılması hakkında açıklamalarda bulundu. Turgut, "Ciddi sorunlar yaşadık. Müjde, ‘tükenmişlik sendromu yaşıyorum’ diye bir video paylaştı, ama sonradan bunun doğru olmadığını anladık. Şu anda başka bir diziyle anlaşma sağladı" dedi.

Bu açıklamaların ardından bazı sosyal medya kullanıcıları Müjde Uzman’a yönelik eleştirilerde bulundu. 

Bir kullanıcı, "Kırk senenin başı bir işte başarılı oldun, onu da yarım bıraktın. ‘Muhteşem Yüzyıl’daki Meryem Uzerli gibisin. O da bir kesere sap olamadı. Sıksaydın dişini 1-2 sezon" yorumunda bulundu. Uzman bu yoruma şu şekilde cevap verdi: "Başarıdan anladığımız, isteklerimiz ve kendimizi var etme şekillerimiz hepimiz için farklıdır. Bu iğrenç cümlelerinizi bir kenara bırakın ve kendi hayatınızla meşgul olun, lütfen."

Müjde Uzman, bir süre önce Instagram hesabında, "Hayatımda ilk defa tükendim. Kimse inanmıyor. Herkesin benimle ilgili bir teorisi var. Mesleğim en büyük sebep olarak gösteriliyor. Hayatımın kolay ve lüks içinde olduğunu düşünenler var. Ama başka şeyler de konuşabilir miyim? Sağlık problemlerime inanmıyorlar. 30 yıllık dostlarım, ruhumu besleyen alışkanlıklarımı geri verin. Ruhum sıkıştı; bedenimde de hastalanmayan, ağrımayan yer kalmadı. Ağaçsızlıktan, denizsizlikten, insanlıksızlıktan hastayım, yastayım, hiç kimse görmüyor. Neyim yok? Mecalim kalmadı!" ifadelerini kullanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.