Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sından Olay Yaratacak Küvet Pozu: Sosyal Medya Yıkıldı!

Son dönemin parlayan yıldızlarından Sıla Türkoğlu, yer aldığı projeler ve canlandırdığı karakterlerle adından sıkça söz ettiriyor. Başarılı oyuncu, "Kızılcık Şerbeti" dizisindeki 'Doğa' karakteri ile geniş bir hayran kitlesi kazanmış durumda.

Emanet dizisiyle şöhretin kapılarını aralayan ve ardından Kızılcık Şerbeti'nde gösterdiği başarılı performansla adından sıkça söz ettiren Sıla Türkoğlu, yetenekli oyunculuğuyla büyük beğeni topluyor.

Alp Navruz ile yaşadığı ilişkisiyle gündeme gelen güzel oyuncu, şimdi de partneri Doğukan Güngör ile anılıyor ve geniş bir hayran kitlesine sahip.

KÜVET FOTOĞRAFI SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Sezonun yorgunluğunu Çeşme’de tatil yaparak atan Türkoğlu, Çağla Şıkel’in başlattığı ve Defne Samyeli’nin devam ettirdiği soğuk suya girme akımına katıldı. Bodrum Yalıkavak’ta tatiline devam eden oyuncu, soğuk su dolu bir küvette çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. "Cold plunge, her gün yapıyoruz" notuyla paylaştığı bu kare, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Sıla Türkoğlu'nun bu paylaşımı, hayranları ve sosyal medya kullanıcıları tarafından hızla yayıldı ve genç oyuncu bir kez daha gündemin en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.