Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sının eski hali konu oldu: Hangi estetik operasyonları geçirmiş?

Popüler dizilerden biri olan Kızılcık Şerbeti, oyuncularıyla sürekli gündemde kalıyor. Dizinin önemli karakterlerinden biri olan Doğa'nın geçmiş hali, hatta Nilay bile tanıyamaz! İşte Doğa'nın eski görünümü...

Show TV'de her Cuma akşamı yayınlanan Kızılcık Şerbeti adlı dizi, yeni bölümleriyle izleyici rekorları kırmaya devam ediyor. Reytinglerde önemli bir başarı elde eden dizi, sadece hikayesiyle değil, aynı zamanda oyuncularıyla da sık sık gündeme geliyor. Son zamanlarda, dizinin başrol karakterlerinden biri olan Doğa'nın geçmişteki görünümüyle ilgili tartışmalar yaşanıyor. Doğa karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu'nun yaptırdığı estetik operasyonlar büyük ilgi görüyor.

GÜZELLİĞİ İLE DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKİYOR

Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Doğa karakteriyle büyük bir hayran kitlesi kazanıyor. Yetenekli performansıyla dikkat çeken ünlü oyuncu, sadece oyunculuğuyla değil, aynı zamanda çekiciliğiyle de izleyicileri etkiliyor.

Sıla Türkoğlu'nun güzelliğinin doğal mı yoksa estetik mi olduğu konusu, birçok kişinin merakını uyandırıyor. Bu merak, ünlü oyuncunun geçmiş görünümleri sosyal medyada geniş bir şekilde tartışılıyor.

SILA TÜRKOĞLU’NUN ESKİ HALLERİNİ GÖRENLER ŞAŞKINA DÖNDÜ

Ünlü isim, hem televizyondaki performansıyla hem de sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla sık sık ilgi odağı oluyor. Ancak, Türkoğlu'nun eski fotoğrafları bu sefer dikkatleri üzerine çekti. Onun eski halini gören bazı kişiler, "yok artık" gibi yorumlar yaptı.

İşte eski halleri...

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Arka Sokaklar’ın sezon final tarihi belli oldu
Ceyda Düvenci’ye ihanet iddiası soruldu
Ajda Pekkan'ın Beşiktaş Stadyumu'nda vereceği konserinde kazanacağı ücret belli oldu
Cihangir Ceyhan: Dilber rolünü Hazar'dan başkası oynayamazdı
Evinde uyuşturucu bulunmuştu: Şarkıcı Kalben’i arkadaşı ele vermiş! Önce şantaj sonra ihbar