Kızılcık Şerbeti'nin senaryosu değişiyor mu? Yapımcı açıklama yaptı

Kızılcık Şerbeti dizisindeki 'Abdullah' karakterini oynayan Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması geçirmesi sebebiyle senaryonun değişeceği iddiasına yapımcı Faruk Turgut yanıt verdi. Turgut, senaryo değişikliğinin doğru olmadığını belirtti.

"Kızılcık Şerbeti" dizisindeki 'Abdullah' karakterini oynayan Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması geçirmesinin ardından senaryoda değişiklik yapılacağı iddia ediliyor. Tanrıöğen'in rol arkadaşı Aliye Uzunatağ, Nişantaşı'nda basın mensuplarıyla karşılaşarak kısa bir açıklama yaptı. Uzunatağ "Çok üzgünüz çok. Henüz yoğun bakımda… Settar’ın gelişini bekleyeceğiz. Senaryoda değişiklik olacak," ifadelerini kullandı.

YAPIMCIDAN AÇIKLAMA GELDİ: DOĞRU DEĞİL

 

Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, senaryonun değişeceği iddiasına cevap verdi. Turgut, Odatv'ye yaptığı açıklamada, senaryo değişikliğinin doğru olmadığını ifade etti. Faruk Turgut, senaryonun normal akışında devam ettiğini ve bu bölümlerin öncesinden çekilmiş olduğunu belirtti. Tanrıöğen'in Pazartesi günü normal odaya çıkmasının beklendiğini açıklayan Turgut, iyileşme sürecini takip edeceklerini ifade etti. Senaryo ve dizinin geleceğiyle ilgili herhangi bir karar ya da durum konuşulmadığını vurgulayarak, olayın normal bir süreç olduğunu dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri

Haram servetin, haram paranın, evveli çok tatlı ama sonu çok acıdır
Mahkemeden Barış Terkoğlu’na özel ceza
Erdoğan 28 Şubat davası mahkumu yaşlı generallerin serbest kalmalarını sağladı, sevindim ama
AK Parti’nin ‘önce Hukuk’ demeden değişmesi hayal
Fehmi Koru: Cezalar bana Almanya’da milyonların ölümünden sorumlulara yapılan muameleyi hatırlattı