Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezon yayın tarihi belli oldu!

Kızılcık Şerbeti, merakla beklenen 3. sezonuyla 13 Eylül'den itibaren her Cuma akşamı saat 20.00'de SHOW TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Yeni sezonda olaylar giderek derinleşirken, karakterler arasındaki ilişkiler ve sırlar izleyicileri soluksuz bırakacak!

Kızılcık Şerbeti, merakla beklenen 3. sezonuyla 13 Eylül'den itibaren her Cuma akşamı saat 20.00'de SHOW TV'de izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni sezon, Nilay'ın gizemli sırrının açığa çıkmasıyla başlarken, karakterler arasında yaşanan çatışmalar ve sürpriz gelişmelerle dolu bir hikaye sunacak. Aşk, ihanet ve dayanışmanın iç içe geçtiği bu sezon, herkesi ekrana kilitleyecek!

Kızılcık Şerbeti, üçüncü sezonuyla seyirciyle buluşmak için geri dönüyor! Her Cuma akşamı SHOW TV'de ekrana gelecek olan dizi, 13 Eylül itibarıyla saat 20.00'de izleyicilerle buluşacak. Yeni sezon çekimlerine de hızla başlandı ve heyecan dolu bir dönemin bizi beklediği belirtiliyor.

Son bölümde Nilay'ın derin bir sırrı gün yüzüne çıkarken, Pembe'nin dünyası altüst oldu. Görkem'in tutumu ise olayları daha da karmaşık bir hale getirdi. Kıvılcım ve Ömer, Sönmez'e destek olmak için harekete geçerken, Abdullahlardaki akşam yemeği beklenmedik bir gerilimle sonuçlandı. Rüzgar ve Nursema arasındaki ilişki ise yeni bir boyuta taşındı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.