Kızıltepe'de Kavga Sonucu Ateş Edilen Mehmet Şirin Tuncay Hayatını Kaybetti

Kızıltepe'de yaşanan trajik olayda, kavga sonucu tabancayla vurulan Mehmet Şirin Tuncay, hayatını kaybetti. Olayın detayları polis soruşturması ve mahkeme süreciyle ortaya çıkarken, şehir genelinde büyük bir üzüntü hakim.

14 Şubat'ta Kızıltepe ilçesi Koçhisar Mahallesi Ersoylu Caddesi 326'ncı Sokak'ta meydana gelen olay, şehri sarsan trajik bir sona yol açtı. Sokakta yürüyen 2 çocuk babası Mehmet Şirin Tuncay, bir kişinin başına ve bacağına tabancayla ateş etmesi sonucu ağır yaralandı. İhbar üzerine adrese sevk edilen polis ve sağlık ekipleri, olay yerinde ilk müdahaleyi gerçekleştirdikten sonra Tuncay'ı Kızıltepe Devlet Hastanesi'ne taşıdı. Ancak, Tuncay'ın durumu ağırlaşınca Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis soruşturmasında ortaya çıkan bilgilere göre, Mehmet Şirin Tuncay'ın o akşam eşiyle kavga ettiği ve evden ayrıldığı tespit edildi. Eşi, kavgayı yakınlarına bildirirken, olayın gerçekleştiği yerde bulunan eşinin erkek kuzeni Heval Oral'ın silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği belirlendi. Heval Oral, belirlenen adresinde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Heval Oral, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

NEFES ALAMAYAN MEHMET ŞİRİN TUNCAY HAYATINI KAYBETTİ

Mehmet Şirin Tuncay, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşam mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti. Cansız bedeni, otopsi için hastanenin morguna kaldırıldı. Olay, şehirde geniş bir üzüntü ve şok etkisi yaratırken, aile ve yakın çevresi acı haberle sarsıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Rizelilerin Köklerinden Gelen Atmaca Tutkusu: Yaşamın Bir Parçası
Görevleri iptal edildi: Metin Akpınar ve Erman Toroğlu, yaş sınırına takıldı
İkizi 11 yıl sonra doğdu
Bu yeni değişiklikle istifa edenler bile tazminatlarının tamamını alma hakkına sahip olacak!
Türk turistlerin en favori rotaları belirlendi: Valizini alan oraya gidiyor!