Kobra Murat'a MASAK şoku! Yanlış anlaşıldım dedi!

Geçtiğimiz günlerde altınları ve altın varaklı eviyle dikkatleri üzerine çeken Kobra Murat, son açıklamaları ile yine gündemde! MASAK’tan arandı! Yaşananlardan sonra yanlış anlaşıldığını ifade etti. Kobra Murat'ın isyanı..

Şarkıları ve yaşam tarzı ile "Kobra Murat" ile tanınan Murat Divandiya, katıldığı programda "18 kilo altınım var, 18 evim ve 4 kulübem var" sözleriyle bomba gibi düştü. Bir süre önce böyle konuşan Kobra Murat'ın başı dertte! Bu açıklamaların ardından Kobra Murat, MASAK'ın konuşması karşısında şoke oldu. Konuk olduğu 'Aramızda Kalmasın' programında yaşadığı olayları anlattı.

KOBRA MURAT'A NE OLDU?

Yanlış anlaşıldığını söylüyen Kobra Murat açıklamalar yaptı. 
Mynet'in haberine göre daha önce 2. Sayfaya  konuk olan Kobra Murat, varlıklarıyla ilgili açıklamalarının yanlış anlaşıldığını belirterek şöyle konuştu: "Benim aklıma gelen şu oldu. 18 kilo altınım var. Bugüne kadar 18 kilo altinim oldu, gibi söyledim ve bu yerlere böyle geldim. Telefonum şu anda susmuyor" dedi. Son olarak "Aramızda Kalmasın"  programına katılan ünlü sanatçı şunları söyledi:

" Senin yüzünden MASAK beni aradı, eve kağıt geldi. Sizi araştırmaya aldık dediler, elim ayağım titredi benim 5 katlı bina yapacağım mermerciye borcum var. Telefonu bulduk aradık nedir diye. Murat Bey Dilan Polat'tan dolayı camiada olan insanlar dedi incelemeye alın dedi bunların arasında siz de varsınız dedi. Neyimi inceliyorlar benim dedim, şirketiniz olmanız lazım dedi. Kemancının şirketi mi olacak?"

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

17 Mayıs 2024 günlük burç yorumları
Kendisini 'cinsel terapist' olarak tanıtan Buse Aydın'a ağır ceza
Meteoroloji’den İstanbul dahil çok sayıda kente sağanak yağış uyarısı
Bilim insanları, insanları dondurup yeniden hayata döndürmenin yolunu buldu!
Biber alırken tatmadan acı olduğunu anlamanın yolu!