Koç Holding: Topluluğumuz siyasetin bir parçası değildir

Koç Grubu, dijital bir yayında dile getirilen iddiaları yalanladı. Açıklamada "Mesnetsiz bilgi yayan ve Topluluğumuzu zan altında bırakma sorumsuzluğunu sergileyen kişilere yönelik hukuki haklarımızı kullanacağımızı belirtmek isteriz" denildi.

Koç Holding'ten bugün yapılan açıklama şöyle: Dijital bir yayında dile getirilen "Koç Grubu’nun Ekrem İmamoğlu’nu gelecekte Cumhurbaşkanı yapacağı" iddiası vesilesiyle açıklama yapma gereği duyulmuştur.
Hiçbir somut delil gösterilmeden, ilgisiz olayları neden sonuç ilişkisi barındırmaksızın birbirine bağlayan bu iddialar tümüyle gerçek dışıdır. Ülkemizin ekonomik ve toplumsal kalkınması için 100 yıla yakın süredir var gücüyle çalışmakta olan Topluluğumuz, siyasetin bir parçası değildir. Son dönemde Koç Topluluğu’nu ve Koç Ailesi’ni hedef alan asılsız iddiaların kamuoyunda kasıtlı bir şekilde yanlış algıya yol açmak için gündeme getirildiğini dikkatle gözlemliyoruz. Gerçek dışı iddialarla Topluluğumuzun hedef alınmasına asla izin vermeyeceğiz. Bu vesileyle, gazetecilik etiği ile bağdaşmayacak şekilde mesnetsiz bilgi yayan ve Topluluğumuzu zan altında bırakma sorumsuzluğunu sergileyen kişilere yönelik hukuki haklarımızı kullanacağımızı belirtmek isteriz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

MHRS randevu alırken dikkat edilmesi gerekenler: 15 Gün kuralı ve detaylar
Hobi bahçesi olan o kişilere 500 bin TL ceza!: Hem alan hem de satan tehlikede!
Bu ülkelerden posta ve kargo gelenlere kötü haber geldi!: Vergiye yeni bir zam daha yapıldı!
Vergi Kaçakçılığına Büyük Darbe: 50 İlde 17 Milyar Liralık İnceleme Başlatıldı
Sarımsakların ömrünü uzatın: Uzun süre taze kalmalarını sağlayan pratik ipuçları