Kocaeli sanayi sitesinde yangın!

Kocaeli sanayi sitesindeki yangında 6 iş yeri hasar görürken, araçlar ise kullanılamaz hâle geldi.

Kocaeli'ye bağlı İzmit'te, sanayi sitesi içerisinde yedek parça satışı yapan bir iş yerinde çıkan yangın, yanında bulunan iş yerlerine de sıçradı. Yangında 6 iş yerinde hasar oluşurken, iş yerlerinin içerisinde bulunan araçlar kullanılamaz hâle geldi.

Saat 22.30 sıralarında İzmit Sanayi Sitesi içerisinde bulunan bir yedek parça dükkanında henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İş yerinden yükselen alevleri görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Bu sırada hızla büyüyen yangın, bitişikte bulunan ve çoğunluğu oto tamirhanesi olarak faaliyet gösteren iş yerlerine de sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi yangını söndürmek için çalışma başlattı. İtfaiye ekiplerinin yetersiz kalmasıyla Gölcük, Başiskele, Kartepe gibi çevre ilçelerden de takviye ekipler istendi. Bu sırada iş yerleri içerisinde bulunan araçların yanmaması için iş yeri sahipleri ve çevrede bulunan kişiler, iş yeri içerisinde bulunan araçları forkliftler yardımıyla dışarıya çıkarmaya çalıştı.

Sokağın giriş ve çıkışında güvenlik önlemi alan polis ekipleri, olası bir patlama ihtimaline karşı sık sık anonslar yaparak görevliler haricinde olay yerinde bulunan kişileri güvenli bir yere geçmeleri konusunda uyardı. Yaklaşık 2 saatlik çabanın sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle 6 iş yerinde hasar oluşurken iş yerleri içerisinde bulunan araçlar küle döndü. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları sürerken, yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Cebinizden fazla para çıkmasını istemiyorsanız bu filmleri izlemeyin!
İl Jandarması, Söğütlüdere Köyünde Kaçak Göçmen Operasyonu: 6 Göçmen ve 1 Organizatör Yakalandı
Gençleşmek İçin Ölüm Yoluna Gitmeyin! Popüler Yöntemlerin Sonu Facia Olabilir
İstanbul'da 1 Mayıs Gösterileri: 12 Şüpheli Daha Gözaltına Alındı
TBMM İliç Maden Kazası Araştırma Komisyonu: Güvenli Madencilik İçin Adımlar Atılıyor