Kocaeli'de bir fabrikada meydana gelen sanayi tüpü patlaması sonucunda 2 ölü ve 6 yaralı var!

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki bir fabrikada yaşanan sanayi tüpü patlamasında, 2 kişi hayatını kaybetti ve 6 kişi yaralandı. Olayın ayrıntılarıyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi..

 

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki Pelitli mevkiinde bulunan bir fabrikada meydana gelen sanayi tüpü patlamasıyla ilgili olarak valilik tarafından yapılan açıklamada, trajik bir durumun yaşandığı ifade edildi. Patlama sonucunda 2 kişinin hayatını kaybettiği ve 6 kişinin de yaralandığı belirtildi. Olayın ayrıntılarıyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün 112 Acil Çağrı Merkezine iletilen ihbara göre; Kocaeli ili Gebze ilçesi Pelitli mevkiinde bulunan bir fabrikada sanayi tüpünün patladığı bilgisi alınır alınmaz Vali Seddar Yavuz’un talimatları doğrultusunda bölgeye güvenlik güçleri, AFAD ve sağlık ekipleri yönlendirilmiştir. Bölgeden alınan ilk bilgilere göre 2 vatandaşımızın patlama anında vefat ettiği, 6 kişinin de yaralı olarak çevredeki hastanelere sevk edilmiş olduğu anlaşılmıştır. Olay tüm yönleriyle incelenmekte olup, vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

İstanbul Havalimanı'nda uçak gövdesi üstüne iniş yaptı
TBMM Genel Kurulu'nda dört adet uluslararası anlaşma kabul edildi
Arda Turan'dan Seçil Erzan İle İlgili Açıklama: "Helal paramızı gidip bankaya verdik!"
Yargı paketinde son durum ne? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak?
Türkiye ve Kuveyt arasında altı anlaşma imzalandı