Kocaeli'de Çamaşır Kolaylığı: Belediye Çamaşırhanesi Öğrencilere Pratik Çözüm Sunuyor!

Kocaeli'de ailelerinden uzakta olan üniversite öğrencilerinin çamaşır yıkama sorunu kent çamaşırhanesi ile son buluyor. Zaman ve ekonomik olarak tasarruf sağlayan öğrenciler, kendilerine veilen ortamda çamaşırları temizlenene kadar ders çalışabiliyor hem deoluşturulan kütüphanede kitap okuyabiliyor

KOCABEY KENT ÇAMAŞIRHANESİ: ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN ÇAMAŞIR SORUNUNA PRATİK ÇÖZÜM

 

ZAMAN VE EKONOMİK TASARRUF: ÇAMAŞIRHANE İLE HEM ÇALIŞ HEM OKU

Kocaeli'de ailelerinden uzakta olan üniversite öğrencileri, çamaşır yıkama sorununu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2022 yılında hizmete açılan çamaşırhanede çözüyor. Bu hizmet, öğrencilere hem zaman hem de ekonomik tasarruf sağlarken, çamaşır yıkama sürecinde sıra bekleme sorunu yaşanmıyor.

ÇAMAŞIRHANENİN SAĞLADIĞI İMKANLAR: ÇALIŞ, OKU, KİTAP OKU

Kent çamaşırhanesi, öğrencilere ücretsiz ve hijyenik bir ortamda çamaşırlarını yıkama imkanı sunarken, aynı zamanda sıra bekleme sorununu ortadan kaldırıyor. Öğrenciler, çamaşır yıkama işlemleri sürerken kendilerine ayrılan bölümde ders çalışabilir ve oluşturulan kütüphanede kitap okuyabilirler. Bu sayede, öğrencilerin hem eğitim hem de kişisel gelişimleri desteklenmiş oluyor.

YILLIK BİN ÖĞRENCİNİN FAYDALANDIĞI HİZMET

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kasım ayında açılan çamaşırhaneden yıllık ortalama bin öğrenci faydalanıyor. Bu hizmet, yurtta kalan öğrencilerin zamandan tasarruf etmelerini sağlarken, evde yaşayan öğrencileri ise elektrik ve deterjan masraflarından ekonomik olarak rahatlatıyor. Çamaşırhanede 10 çamaşır makinesi, 5 çamaşır kurutma makinesi ve 2 ütü bulunuyor.

PERSONEL YARDIMI VE KAHVE İKRAMI

Çamaşırhanede haftanın 6 günü ücretsiz hizmet verilirken, 09.00-18.00 saatleri arasında açık. Çamaşırhanede görevli personel, öğrencilere yardımcı olurken bekleme süresinde kahve ve çay ikramı da yapıyor.

ÖĞRENCİ YORUMLARI: "İMKAN SAĞLANIYOR, EKONOMİK AÇIDAN RAHATLATICI"

Öğrenciler, çamaşırhane hizmetinden memnuniyetlerini dile getiriyor. Yurtta kalan öğrenci Hayat Karakurt, çamaşırhane sayesinde sıra beklemeden hijyenik bir şekilde çamaşırlarını yıkayabildiğini ve aynı zamanda ders çalışma imkanı bulduğunu belirtiyor. Elektrik mühendisliği öğrencisi Fazlı Ilıca ise ekonomik açıdan rahatlatıcı olduğunu ve çamaşır makinesi almak zorunda kalmadığını ifade ediyor.

ÇAMAŞIRHANE PERSONELİ: "HİJYEN AÇISINDAN ÖĞRENCİLER BURAYI TERCİH EDİYOR"

Çamaşırhane personeli Saliha Özdemir, çamaşırhanenin ücretsiz olarak sunulan hizmetin öğrenciler arasında hijyen açısından tercih edildiğini belirtiyor. Randevu sistemiyle çalıştıklarını ve yıllık olarak bin öğrenciye hizmet verdiklerini ifade eden Özdemir, öğrencilere deterjan ve yumuşatıcı hizmeti de sağladıklarını vurguluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Arka Sokaklar Kadrosuna Bir Yıldız Oyuncu Daha!
Pelle Duveblad: Irak'tan Bisikletle Diyarbakır'a Unutulmaz Bir Yolculuk
Kripto para borsası çöktü, ancak müşterileri paralarını fazlasıyla geri alacak!
Benzin İstasyonunda Son Anda Faciadan Dönüldü: Takla Atan Araç Büyük Felaketi Önledi!
Tiktok'tan Gelirini Sağlıyor! Avrupa Yakası ile adını duyurmuştu!