Kocaeli’de Kira Tartışması Kanlı Bitti: Şüpheli Geçmişte de Cinayetle Anıldı

Kocaeli'nin Yarımca Sanayi Sitesi'nde çıkan kavga, kira artışı tartışmasına dönüştü. Z.T., S.Y.'yi vurarak yaraladı. Şüpheli, teslim oldu. Z.T.'nin daha önce de öldürme suçundan hüküm giydiği belirtildi.

Kocaeli'nin Yarımca ilçesindeki sanayi sitesinde yaşanan kavga, kira anlaşmazlığından kaynaklanan çatışmaya dönüştü. Z.T. isimli şüpheli, S.Y.'yi yaraladıktan sonra polise teslim oldu. Olayın daha önce benzer vakalara karışan Z.T. ile ilgili detaylar da dikkat çekiyor.

Kocaeli'nin Yarımca Sanayi Sitesi'nde saat 15.00 sularında meydana gelen olayda, kumlama işi yapan S.Y.'nin dükkan sahibi Z.T. ile aralarında kira artışı nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Z.T., yanındaki tabanca ile S.Y.'yi sağ bacağından vurdu. Polis ve sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesiyle S.Y. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Z.T. ise kaçtı ancak bir süre sonra Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu. Z.T.'nin daha önce 2009 yılında araç parkıyla ilgili bir kavga sırasında bir kişiyi tabanca ile öldürdüğü ve yakın zamanda tahliye olduğu belirtildi.Olayın detaylarına göre, kavga sırasında çevrede bulunanların şahitliğine başvuruldu ve Z.T.'nin kaçmasıyla ilgili görgü tanıklarının ifadeleri de alındı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Taşıyıcı annelik nedir? Yasal mıdır?
Antalya'da Köpek Kavgası Kanlı Bitti: Orhan S. Otomobilin Arkasına Bağlanıp Sürüklendi
Kahramanmaraş'ta Mobilya Fabrikasında Yıldırım Yangını: 30 Milyon Liralık Zarar!
Edirne'de 112'ye Gelen Çağrıların %58'i Gereksiz: Asılsız İhbarlar Acil Durumları Tehlikeye Atıyor
Türkiye, Gazze'ye 52 bin ton yardım gönderdi: Yardım listesinde birinci sırada