Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel’in toplantısına veto!

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel'in Ümraniyespor mağlubiyeti ardından toplantısı yarıda kesildi! Kocaelispor basın toplantısı esnasında odaya verilen yüksek sesli müzik, toplantının bitmesine sebep oldu.. İşte o anlar..

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel'in basın toplantısında, Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel'in Ümraniyespor mağlubiyetiyle ilgili basın toplantısı sırasında maç yüksek sesle müzikle kesildi.

Trendyol 1'de Ümraniyespor'a konuk olan Kocaelispor. ligi 1-0 kazandı. zararına. Maçın ardından odada yüksek sesle müzik çalınırken, daha önce Ümraniyespor'un teknik direktörlüğünü yapan Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel'in konuşması devam etti. Bunun üzerine Gürsel duruma tepki göstererek toplantıyı terk etti. Toplantının ardından her iki taraftan kulüp çalışanları arasında tartışma yaşandı. Ümraniyespor cephesi, duruma müdahale eden Kocaelispor yönetimi ve Mustafa Gürsel'den özür dileyerek, kasıtlı bir durum olmadığını ve olayın anlık bir hata sonucu meydana geldiğini açıkladı.

Tartışmalar koridorda da devam ederken, Çıkış kapısına kadar kameralara yansıyan bu anlar toplantıya damgasını vurdu..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.