Kocasını başka kadınla yatakta yakaladı! İkisini de evire çevire dövdü: İşte o görüntüler...

Bir kadın, kocasını başka bir kadınla yatakta yakalayınca öfkesine hakim olamayarak şiddet uyguladı. Aldatılan kadın, kocasının kendisini aldattığı kadına yönelik sert darbeler indirirken, ardından ise kocasına saldırdı.

Kocasını başka bir kadınla yatakta yakalayan bir kadının sinir krizi, Asya ülkelerinden gelen bir aldatma skandalını gözler önüne serdi. Kadın, eşini aldattığı kadına ağır darbeler indirdikten sonra hıncını alamayınca bu kez kocasına saldırdı. Olayın görüntüleri milyonlarca kişi tarafından izlenirken, toplumların aldatma konusundaki farklı tepkileri bir kez daha gündeme geldi.

ALDATILAN KADININ ÖFKESİ: İLK HEDEF ALDATILAN KADIN

Kadının hedefindeki kadına yönelik saldırısı izleyicileri dehşete düşürdü. Ancak kadının hıncı burada bitmedi. Aldatıldığını öğrenen kadın, kadının peşinden kocasının yanına giderek ona da saldırdı.

HINCINI ALAMAYAN KADIN: KOCASINA SALDIRDI

Kadının öfkesi dindirilemeyince, aldığı darbelerle tatmin olamayan kadın, bu sefer kocasına saldırdı. Olay, çevredeki izleyiciler tarafından sadece seyredildi. Olay, çevredeki insanların sadece izlemekle yetindiği bir anıya dönüştü. Kadının şiddet dolu tepkileri, sosyal medyada milyonlarca etkileşim alarak büyük bir ilgi gördü. Aldatma durumları, kültürel farklılıklara göre tepki çeşitliliği gösterse de, bu olayın ağırlığı izleyicileri derinden etkiledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.