Köfteci Yusuf'a destek veren belediye başkanının ticari ilişkisi ortaya çıktı!

Köfteci Yusuf'un Bursa'daki şubesinde domuz eti iddiaları sonrası şirket, olayın kumpas olduğunu savundu. Destekler sürerken, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, "Milli sermaye olan Köfteci Yusuf'a sahip çıkalım" dedi.

Köfteci Yusuf'un Bursa Yenişehir şubesinde domuz eti bulunduğu iddiası gündeme otururken, şirket bu durumu bir kumpas olarak nitelendirdi. Olayın ardından, birçok yurttaş destek amacıyla restoranı ziyaret edip videolar çekmeye başladı.

Tartışmalar devam ederken, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım da sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı. "Büyük bir kumpasa geçit vermeyelim" başlığıyla paylaştığı videoda Yalım, şu ifadeleri kullandı:

"Tamamen milli sermaye ile büyüyen Köfteci Yusuf ve sahibi Yusuf Akkaş'a sahip çıkalım. Tanıdığım Akkaş'a yönelik linç ve karalama kampanyaları, küresel fast food zincirlerinin ekmeğine yağ sürmemeli. Türkiye'de iş yapmak ve büyümek, 12 bin kişiye iş kapısı açmak bu kadar zor olmamalı. Adaletin bir an önce tecelli etmesini bekliyoruz."

Öte yandan, Yalım'ın sahip olduğu nakliyat firmasıyla daha önce üç yıl boyunca Köfteci Yusuf'un etlerinin taşındığı ve Uşak'taki bir şubeden kira aldığı iddia edildi. Yalım, nakliyat işinin bir yıldan fazladır sona erdiğini doğrularken, destek açıklamasının ticari ilişkilerden değil, kişisel tanışıklık ve diyalogdan kaynaklandığını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.