Köfteci Yusuf’ta Domuz Eti Krizi! Peker’in Avukatından Gündem Yaratan Açıklama!

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın taklit ve tağşiş listesinde yer alan Köfteci Yusuf’ta domuz eti tespit edilmesinin ardından, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın açıklama yaptı.

Köfteci Yusuf adlı restoran zincirinin ürünlerinde domuz eti tespit edilmesi üzerine, 3 yıl önceki "çökme" davasında adı geçen Sedat Peker’in avukatından açıklama geldi. Avukat Ersan Barkın, müvekkili Sedat Peker’in bu tür olaylarla adının karıştırılmasından rahatsız olduğunu belirtti.

AVUKATTAN SERT AÇIKLAMA

Barkın, Peker’in Bursa’daki bir davada haksız yere sanık haline getirildiğini ve şikayetçi Yusuf Akkaş’ın bu süreçte dönemin yöneticilerine yaranma amacıyla müvekkili suçladığını savundu. Peker’in avukatı, "Devletin bu tür suçlamaları delillerle kanıtlaması gerektiğini" ifade ederek, domuz eti iddiasının da aynı hassasiyetle incelenmesi gerektiğini belirtti.

BARKIN: "HERKES KENDİNE YARAŞIR BİÇİMDE DAVRANIYOR"


Avukat Ersan Barkın açıklamasında, "Köfteci Yusuf gibi Türkiye’yi temsil eden bir markaya yapılan suçlamaların daha duyarlı ve adil bir şekilde araştırılması gerektiğini" vurguladı. Ayrıca, müvekkilinin bu tür olaylarla ilişkilendirilmesinin haksız olduğunu söyledi.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.