Köhn'ün asıl maliyeti belirlendi: "Ağlaya ağlaya zorla getirdim Galatasaray'a"

Süper Lig'in 30. haftasını ve Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası ortaya çıkan olayları yorumlayan Batuhan Karadeniz'in, Galatasaray'ın yeni transferi Köhn ile ilgili yaptığı açıklamalar büyük ilgi gördü.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarıyla dikkat çeken Batuhan Karadeniz, Fernando Santos ve Galatasaray'ın yeni transferi Derick Köhn hakkındaki sözleriyle gündeme geldi. Sarı Lacivertli kulübün 'kümeye düşme' hamlesi hakkındaki yorumunda, "TFF 1.Lig'e düşseniz bile ertesi sezon Süper Lig'e çıkmayacak mısınız?" ifadesine yer verdi. Karadeniz'in 30. hafta değerlendirmeleri...

"KÜMEYE DÜŞME TAVRI YANLIŞ"

"Genel Kurul'dan önce Fenerbahçe'de en önemli karar mercii taraftardır. Farz edelim ki Fenerbahçe düştü, şampiyon olup yeniden çıkmayacak mı? Bu olaylar kümeye düşmek için bahane olamaz, ben gidiyorum ben oynamıyorum tavrı bana göre yanlış. Ali Koç başkan olduğum 6 yılda bir şampiyonluk görmeden gitmeyeyim diye TFF 1.Lig'i istiyor galiba."

"DURSUN BAŞKAN BİR DURUŞUN OLSUN"

"Bütün kulüpler imza toplasın TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin görevine son verilsin deniyor ama Dursun Özbek 'Kulüpler Birliği toplansın da ona göre bir karar çıksın da' Başkanım rüzgar nereden eserse ona göre davranmayın, bir duruşunuz bir ağırlığınız tavrınız olsun."

FERNANDO SANTOS'U BENFİCA PORTO NEDEN ALMADI?

"Fernando Santos Portekiz Milli Takımı şampiyon yaptı Benfica, Porto, S.Lizbon salak o zaman Santos'la anlaşmamış, biz akıllıyız öyle mi? Al Musrati ile Muci'nin maliyeti 27 milyon euro. Galatasaray Köhn'ü getirdi 500 bin euro. Köhn'ün menajeriyle konuştum 'oyuncuyu zorla, ağlaya ağlaya getirdim," sözlerini söyledi. 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri

Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: İmzalar Atılıyor!
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Napoli'ye transfer oluyor! Fenerbahçe taraftarını yıkan haber!
Ali Koç yeniden aday: Fenerbahçe seçimleri heyecanı
Jose Mourinho, mesleği ne zaman bırakacağını açıkladı!
Trabzonspor'un Transfer Hedefi: Fenerbahçe'nin Yıldızı Umut Nayir!